Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare din nou am mai venit cu ceva completari e gata grila mea dar m-am cam necajit cu ea. trebuie multa rabdare.
    raul_87 nu m-am prins de ce cleme e vb eu unu nu am dat de nici o clema, cat despre mat folosite se vede in foto 4 de sus itai am taiat locul unde e stema cu o panza putin mai mare decat aia de la traforaj, dupa care am folosit o bucata de bagheta de plastic pt a uni dungile intre ele, si am incarcat cu chit special de plastic si multa smirghiluiala.
    Am folosit la urma si o bucata de plasa pe care am puso in spatele grilei pt a fi mai intunecat , se vedea prea tare radiatorul. am pus si cateva foto cu grila montata. aaa am folosit si un sprai negru mat de toata mana va trebui sa o vopsesc cu ceva mai de calitate. Sper sa va placa
    Attached Files

Comment

• DonCorleone la clemele pe care le-am incercuit in poza ma refeream, la grila mea sunt rupte ,oare o pot monta fara ele?
      apropo tu cu ce ai desfacut cele 2 clemele pe care le-am incercuit ,ca au un surub cam ciudat? (cele care unesc grila cu bara )
      Attached Files
      HD-87-DLR

Comment

• pai clemele respective au un rol imp pt ca tine patrea de jos mai apropiata de bara, dar cred ca o poti rezolvaputina imaginatie. daca reusesti sa o faci si iti place cum a iesit o poti lipi cu un silicon ceva o prinzi in 2-3 puncte cu silicon sau cu montaj chit . cat despre cele 2 suruburi drept sa-ti spun eu nu am avut asa ceva.

Comment

• @raul_87, alea sunt nituri, eu am bagat bormasina cu un spiral subtire prin ele si am rezolvat imediat. vezi ce faci cu clemele alea, grila sta prinsa in partea de jos numai cu ele. spor la treaba

LE: vezi intai sa scoti bagheta nichelata de pe grila si dupa aia baga bormasina, sa nu ai surprize neplacute
          sigpic

Comment

• salutare

dupa ce taiati sigla dacia de pe grila ph1 am vazut ca folositi fibra de sticla (parca asa ii zice), sunt curios unde se gaseste si cam la ce pret..?

Comment

• care-s baghetele alea cu care zici ca ai unit liniile? si cum le-ai lipit de grila? cu acel silicon? multumesc!

Comment

• am si eu o intrebare ... eu am taiat grila si am pus plasa si acuma vreau sa pun alta grila fara emblema . Cum as putea face si eu sa o lipesc/fixez sa nu se vada ca este lipita ?
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Imi place, mi-e groaza, dar cred ca si eu o sa-i fac figura. Felicitari.
                  PS
                  Cat ti-au dat astia sa le vopsesti banca?

Comment

• pai nu prea am avut pretentii pt vopsitul banci ca na si eu stau in bloc
                    ses_tom daca ti zic ce baghete am folosit ai sa razi de mine am folosit plinta de la parchet sunt plintele alea de se ascund cablurile prin ele si am luat partea de deasupra si am decupat-o dupa care am fixat-o cu acel chit cu care am si incarcat

pai DANY uite putin mai sus in foto ca se vade. tai locul la stema unesti dungile cu ce iti vine in minte chituesti ssmirgheluiesti frumos dupa care fas cu spraiul de ce culoare vrei
                    Last edited by DonCorleone; 16 March 2011, 19:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• super imaginatie corleone...ma gandesc sa mi pun si eu o bara ph2 pe masina..bineinteles modificata...imi place cum a iesit la tine..bafta
                      CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by DonCorleone View Post
                        pai nu prea am avut pretentii pt vopsitul banci ca na si eu stau in bloc
                        ses_tom daca ti zic ce baghete am folosit ai sa razi de mine am folosit plinta de la parchet sunt plintele alea de se ascund cablurile prin ele si am luat partea de deasupra si am decupat-o dupa care am fixat-o cu acel chit cu care am si incarcat

pai DANY uite putin mai sus in foto ca se vade. tai locul la stema unesti dungile cu ce iti vine in minte chituesti ssmirgheluiesti frumos dupa care fas cu spraiul de ce culoare vrei
                        pai chestia e ca eu am taiat grila ! si am plasa ...
                        acuma vreau sa pun o grila fara emblema ...
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Multumesc pentru raspun DonCorleone! As mai avea cateva intrebari! Unde se gaseste chit de ala pentru plastic(e cel din poza Sinto?) si mai vad ceva tuburi in primele poze cand lucrarea era la inceput! Alea la ce folosesc?
                          As vrea sa ma apuc si eu de aceasta lucrare si vreau sa fiu bine informat inainte! Imi trebuie ceva de plastic cu care sa unesc liniile(in cazul tau plinta), chitul de plastic, hartie abraziva, vopsea si multa rabdare...altceva? Multumesc anticipat!

Comment

• da! chitul e ala din foto eu am folosit doua cutii la 250 g si m-au costat 12 ron bucata, in tuburile alea mici e intaritorul de la chit aici sa ai mare grija cum le combini sa nu pui nici prea mult nici prea putin. intaritorul il iei la pachet cu chitul in acelasi pret.
                            fac o lista de peturi
                            -24 ron chitul
                            -2 ron 1m smirghel de 180 (am folosit si de 80 la inceput pana i-am dat forma)
                            -9 ron sprai negru mat (de toata mana va sfatuiesc sa luati ceva mai bun)
                            -2 ron o acetona pt degresat inainte sa dati cu sprit chit
                            -sprit chitul (grund gri scria pe sprai) l-am luat imprumut de la un prieten am dat o bere( sa dati neaparat cu asa ceva inaintea vopselei face priza mai buna la vopsea)
                            -plasa neagra 20 ron
                            -solutie de lipit bison 25 ron (e f buna doar ca nu face priza rapid dureaza cel putin 30 min) va recomand un montaj chit e mai eficient, am lipit plasa de grila.
                            Timp de lucru cate 3 ore timp de 5 zile tin sa mai spun ca nu am nici o tangenta cu tinichigeria , a fost doar priceperea mea. probabil un tinichigiu o rezolva intr-o zi da costa

Dany_DNY pai in primul rand tre sa iti iei o grila in cazul ca e ph2 daca nu tre sa iei o bara cu tot cu grila daca e ph1 si dupa care treci la treaba.
                            Last edited by DonCorleone; 19 March 2011, 14:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ok...multumim pentru toate detaliile!

Comment

• Corleone nichelul ala de la masca se da greu jos, ca m-am saturat de el?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google