nu se da greu dar nu vad ce ai putea pune in locul lui ca raman niste gauri urate. foliazal sau vopsestel
Tuning Grila
Collapse
X
-
salut este cineva din ploiesti care a pus plasa?
daca da il rog frumos daca se poate sa ma contacteze si pe mn la me.faraonw sau oricine altcineva multumescMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
ajutor se tot desprinde !!!
Va salut!am o problema care ma tot dispera,si anume adezivul ideal pentru acea plasa,am pus prima data ceva la tub un fel de silicon negru de la Bison si cand a plouat mi la spalat,acum am pus chit de fibra si cand am miscat putin bara sa desprins de pe bara in forma care o luase,nu face deloc priza chiar daca am degresat calumea acolo,ce sa-i pun sa fie mai bine?ma gandeam sa ii dau niste capse dealea de capsator pe afara sa fiu sigur de ea dar cred ca o sa arate ca o tiganie!
Comment
-
ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi modifice poza? sunt curios cum arata cu plasaAttached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postma poate ajuta si pe mine cineva sa imi modifice poza? sunt curios cum arata cu plasa
uite prietenas , daca cautai prin topic gaseai...
Comment
-
vreau poza cu modificare pe masina mea nu a ta ;)
Originally posted by raul_87 View Postmai bine scoti sigla si unesti liniile de la grila garantat va arata beleaMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
grila bara fata logan
Originally posted by sinx View PostEu am prins cu autofiletante si nu am avut deloc probleme... peste ele am pus ornamentele cromate vopsite in negru.
Intrucat threadul unde am desfasurat pas-cu-pas operatiunea s-a inchis, discutiile urmand sa fie continuate aici, astept pareri!
Astazi am intrat si eu pe forum,cu intirziere de 2 ani.Am vazut ce ai facut .OK,cred.Am un Logan albastru ca al tau si vreau sa imi montez grila cu ochiuri hexagonale.Ma poti ajuta,contracost.Astept un raspuns.Mersi.
Comment
-
Interesant si de mare ajutor topicul mai ales ca maine cred ca voi monta si eu plasa .
P.S. Postez si in ideea de a scoate la iveala acest topic poate va folosii cuiva!
Comment
-
Comment