Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu se da greu dar nu vad ce ai putea pune in locul lui ca raman niste gauri urate. foliazal sau vopsestel

Comment

• Ma gandeam sa-l imbrac cu folie carbon! Trebuie sa dau toata grila jos sau doar Nichelata?

Comment

• pai tre sa dai grila jos ca nichell e prins mai bine si tre sa ai o pozitie mai buna sa il poti desprinde din cleme

Comment

• salut este cineva din ploiesti care a pus plasa?
          daca da il rog frumos daca se poate sa ma contacteze si pe mn la me.faraonw sau oricine altcineva multumesc
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

• ajutor se tot desprinde !!!

Va salut!am o problema care ma tot dispera,si anume adezivul ideal pentru acea plasa,am pus prima data ceva la tub un fel de silicon negru de la Bison si cand a plouat mi la spalat,acum am pus chit de fibra si cand am miscat putin bara sa desprins de pe bara in forma care o luase,nu face deloc priza chiar daca am degresat calumea acolo,ce sa-i pun sa fie mai bine?ma gandeam sa ii dau niste capse dealea de capsator pe afara sa fiu sigur de ea dar cred ca o sa arate ca o tiganie!

Comment

• recomand eu moment fix parca eu am pus si nare nimik parca pl 600 scrie p el

Comment

• ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi modifice poza? sunt curios cum arata cu plasa
                Attached Files
                sigpic

Comment

• mai bine scoti sigla si unesti liniile de la grila garantat va arata belea
                  HD-87-DLR

Comment

• Originally posted by faraonw View Post
                    ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi modifice poza? sunt curios cum arata cu plasa

uite prietenas , daca cautai prin topic gaseai...
                    Attached Files

Comment

• vreau poza cu modificare pe masina mea nu a ta ;)

Originally posted by raul_87 View Post
                      mai bine scoti sigla si unesti liniile de la grila garantat va arata belea
                      prea complicat..si acuma pe frigu asta..
                      Last edited by faraonw; 13 January 2012, 20:43. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• atunci ai gresit topicul faraoane.... Aici expuneti dorinta , incearca sa rogi si frumos , nu doar sa`ti faca.
                        e grele faraoane , e grele forumurili.

Comment

• grila bara fata logan

Originally posted by sinx View Post
                          Eu am prins cu autofiletante si nu am avut deloc probleme... peste ele am pus ornamentele cromate vopsite in negru.
                          Intrucat threadul unde am desfasurat pas-cu-pas operatiunea s-a inchis, discutiile urmand sa fie continuate aici, astept pareri!
                          Salut,

Astazi am intrat si eu pe forum,cu intirziere de 2 ani.Am vazut ce ai facut .OK,cred.Am un Logan albastru ca al tau si vreau sa imi montez grila cu ochiuri hexagonale.Ma poti ajuta,contracost.Astept un raspuns.Mersi.

Comment

• Interesant si de mare ajutor topicul mai ales ca maine cred ca voi monta si eu plasa .
                            P.S. Postez si in ideea de a scoate la iveala acest topic poate va folosii cuiva!
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

• plasa e demodata!!
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Pai daca e demodata, ce se poarta?
                                Cam cat m-ar costa si pe mine o plasa pentru grila fata? Ce dimensiuni imi trebuiesc si sub ce denumire o gasesc la magazinele de bricolaj?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google