Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In prima poza e o a doua bara care am taiat-o in graba ca era sparta...si taiat in graba...inearca sa o tai pe cea originala cat mai drept....dar oricum vin partile cromate peste si se indreapta de la sine.

Comment

Daca iti tai grila,si iti pui plasa,nu o sa ai probleme la verificare cand mergi cu ea?

Comment

Nu ai nici o problema ....pentru ca nu are cum sa influienteze negativ nimic

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
          In prima poza e o a doua bara care am taiat-o in graba ca era sparta...si taiat in graba...inearca sa o tai pe cea originala cat mai drept....dar oricum vin partile cromate peste si se indreapta de la sine.
          radu,spune-mi te rog cand ai taiat ai dat "v" cromat jos? Sau tai chiar pe langa el (lipit kutter-ul de el ) ?
          maine vreau sa trec la treaba daca nu luni dimineata cel tarziu,dar pentru asta trebuie sa stuiez bine problema s a nu apelez la un magazin de piese auto pentru o bara noua
          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Cred ca poti sa tai si cu,cromul pus...dar eu l-am dat jos.

Comment

Cred ca poti sa tai si cu,cromul pus...dar eu l-am dat jos.
              soricei sunt prinsi de gaurile pe unde intra clemele de la ornamentele cromate sa inteleg ?
              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Da pe acolo

Comment

Da pe acolo
                  ok mersi mult

am s a postez ceva poze cu rezultatul final

bafta

Comment

Asteptam poze sa vedem cum te-ai descurcat...succes

Comment

Si eu am terminat de pus plasa !! In principiu imi place numai ca eu nu am acele 2 bari de crom !! La magazin is scumpe si sa vad pe unde gasesc ca da mult mai frumos si mai ales ca trebuie sa vopsesc si barile !! Plasa am lipito cu silicon de caroserie si trebuie sa vopsiti si suportul unde vine sigla dacia si bara aia ca da urat !!!Eu am cumparat plasa alba lata de 30 cm !! Era si neagra de 25cm (credeam ca o sa fie mica dar e numai buna cea de 25...) si am vopsito cu un spray dar cam sare vopseau !! Trebuie sa o mai vopsesc din cand in cand....pfff...
                      Attached Files

Comment

Arata bine....totusi era bine daca luai plasa neagra direct

Comment

Felicitari tuturor de si-au pus plasa. abia acum am vazut topicul si am vazut ca se incepe cu masina mea. eu mi-am facut prin 2005 asa ceva la masina (pe atunci aveam eu asa ceva si loganul din CL,in rest nici prelungirile nu aparusera atunci pentru logan),dar nu a fost nevoie sa dau bara jos. bine,a fost pusa plasa acolo dintr-o gluma pe care mi-a zis-o un prieten intr-o zi de plictiseala si ca ar da bine si eu a doua zi am facut-o.e foarte usor (dupa ce am facut vreo 5 masini acum mi se pare usor )
                          bafta tuturor care vor sa-si faca.
                          http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
                          : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Da daca imi tai bara si imi pun grila ca in pozele de mai sus,nu pierd garantia???nu comenteaza nimeni nimic????

Comment

Mergi mai intai si intreaba. Eu am avut niste pb. cu masina, m-am cam luat de ei, dupa care i-am intrebat daca am voie sa-mi montez singur PDC, sa-mi pun alte jante, alte blocuri optice si sa modific, pun un kit exterior finut. Mi-au zis ca atata timp cat nu umblu la computer, motor si cutie totul e OK.

Cu prima ocazie cand m-ai ajung la ei, ii rog sa-mi dea in scris.

Comment

Dany eu unu zic ca-i sta mai bine fara cromul ala parerea mea.E frumusica si asa.Numai bine
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google