Arata destul de bine fara stema.Ca sa pui plasa cred ca trebuie modificata putin grila.Capota are facut "bad boy look"?
Tuning Grila
Collapse
X
-
as da o idee zic eu mai buna si anume sa se taie grila veche direct cu bara montata pe masina. Astfel nu se va misca deloc bara si vei putea trasa linia treapta ( in acest caz nu mai ai nevoie nici de lama ptr finisare !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
daca tot aveai de gand sa pui cromul inapoi , prindeai plasa direct de piciorusele grilei cromate.!
Avand in vedere ca am plasa de 3 ani.. din Bucuresti fiind al 2-lea ( dupa cunostintele mele) dupa ggd...plasa trebuia taiata mai multa si lipita ( eu am lipit-o cu chit de fibra si cu moment ) e beton si acum!;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
fara suparare sinx
ia o lucrare facuta de mine pe masina mea
Comment
-
Acele autofiletante poti sa le acoperi un strat de chit de fibra ca e mai rezistent ce e drept e mai greu de finisat da tine mai bine ( nu stiu dc asa ai facut nu am vazut in poze) asta daca vrei sa renunti la acele ornamente cromate.
Oricum ca sa iti iasa super bara ar trebui vopsita si uscata intr-un cuptor.
Pana acum din ce vad eu ai facut treaba buna sa vedem si finalul.
Bafta si spor la treaba.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
@ stresu: daca aveai putina rabdare vedeai si raspunsul la prima ta intrebare! Plasa a costat 25 roni si am luat-o din Vitan!
@ joker: nu ma interesa sa trag linia dreapta intrucat vor veni si ornamentele negre peste taietura. Cat despre adezivi... nu-mi inspira incredere! Nici ideea cu prinsul de picioruse... Asa am gasit eu de cuviinta, asa am facut!
@ ten: de asemenea daca aveai rabdare gaseai raspunsul!
@maistoru: si plasa de la grila inferioara o am prinsa tot asa de 3 ani si nu s-a desprins nimic!
@ b-06-bac: nu am nevoie de lucrarea ta! o am si eu pe a mea care e unica in modul ei. Nu am vazut la nimeni pana acum sa puna inapoi ornamentele negre. O sa dea un aspect diferit si grila va parea mai mare. Daca vroiam sa fac prin metoda ta, nu e era problema... o stiam si pe aia... inainte sa pun cutterul pe bara ma mai documentez si eu. Cat despre suruburi... daca tu crezi ca este o idee gresita, asta nu inseamna ca asa si este!
@sdp: pot oricand sa le astup cu putin kit intrucat sunt la nivelul plasticului... dar dupa cum am mai spus, o sa pun ornamentele vopsite in negru inapoi pe masina.Last edited by Cezar; 27 May 2009, 23:56.sigpic
Comment
-
Si eu am taiat grila direct cu bara montata, a iesit perfect. Numai ca am prins plasa cu chit si dupa 2 zile era cazuta. Ieri am dat iar totul jos si am facut crestaturi pe bara ca sa prinda mai bine. Am folosit 2 tuburi de silicon si acum sper sa tina. Cam asa iesise prima data, acum a iesit mai bine dar nu am facut inca poze.
poze cu baietii 002.jpgsigpic
Comment
Comment