Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca cautai putin gaseai http://www.loganclub.ro/forum/tutori...=tutorial+scos

Comment

• ma refeream sa ramana portbagajul fara nicio sigla.doar butonul de deschidere al portbagajului.multumesc oricum.

Comment

• Poi si iti mai ramane ceva daca scoti siglele alea cum le scoate in tutorial, in afara de butonu de la porbagaj? iar daca vrei porbagaju clea cea ce banuiesc ca vrei u cu adevarat acoper gaurile cu chit vopsesti... daca vrei sa faci ceva calumea. Uite o poza asa ceva vrei?
        Attached Files

Comment

• da.asa ceva.stie cineva cam cat ar costa?

Comment

• ma bag si eu saptamana asta sa o fac, sper sa reusesc, o sa revin cu poze

Comment

• Sau grila cu spoiler MCV....
              Attached Files
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Am reusit si eu
                p.s: nu se vede ff bine ca mo apucat seara si mam grabit sa pun bara la loc)
                Attached Files

Comment

• Gata, am pus o poza cum arata grila pe masina
                  Attached Files

Comment

• off: sa colantezi si nichelul ala ca o sa dea mai bine
                    on: arata bine cu plasa. cum ai procedat?cu ceva silicon?
                    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Decat sa-l colantezi,mai bine il dai jos.
                      sigpic
                      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• sau asa
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                          off: sa colantezi si nichelul ala ca o sa dea mai bine
                          on: arata bine cu plasa. cum ai procedat?cu ceva silicon?
                          Off: Da o sa il colantez cu autocolant negru mat, la fel o sa colantez si pleoapele cu negru mat sa nu mai fie lucioase.

On: Nu e prinsa cu silicon sau ceva, este prinsa pe dinauntru in 10 soricei foarte bine stransi si vreo 2 puncte de poxipol unde nu puteam pune soricei, plasa sta foarte bine si este rigida, nu se misca.

Comment

• Originally posted by zake View Post
                            Oare de ce Dacia Logan este cea mai tunata masina din Romania? Eu personal cand vad o masina modificata asa in fata blocului cu chit si cu tot felul de spoilere din fibra de sticla sau plase, imi da impresia, ca masina aia desi poate e relativ noua, aparent pare veche, ca o baba machiata. Daca vreti sa apareti pe www. tuning mioritic.ro, nu pot decat sa va urez spor la treaba. In afara de o cotiera, huse la scaune si covorase gen tavita pt interior si portbagaj nu ii fac nimic. Carpelile alea cu silicon imi aduc aminte de taranii care faceau case din lut. Scuze daca v-am suparat. Gusturile nu se discuta.
                            pentru ca sunt piesele tuning foarte ieftine, daca le comparam cu cele de pe masini straine, si se pun foarte usor :
                            1; o carena in maxim 7 negrese e pusa (si gata ia schimbat aspectu)
                            2:o folie cu 800 de mii cica omologata ALFA ROM TRANS(iara sa schimbat aspectu)
                            3: jantele si alea ii schimba aspectu
                            4:iar ce e vorba de spoilare schimbate tuning de catre un servis de tuning aici numai e vorba de bani putini de exemplu masina lui GGD poate a investit in masina aia mai mult decat a dat pe ea ..., asa ca tuningu e dupa buzunaru fiecaruia
                            eu unu sincer va spun tot ce e pus pe masina e pus de mine si de un prieten , in fata blocului ,cand nu aveam permis
                            Attached Files

Comment

• si eu nu imi consider masina tunata ,eu pot sa zic doar ca i-am schimbat aspectul masini.
                              Attached Files
                              Last edited by crististreulea; 18 October 2010, 23:36.

Comment

• ti-am atras atentia sa nu mai postezi aiurea

fa-ti topic la my ride sa vedem ce parerea are lumea de masina ta netunata dar cu aspect schimbat
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google