Daca cautai putin gaseai http://www.loganclub.ro/forum/tutori...=tutorial+scos
Tuning Grila
Collapse
X
-
Am reusit si eu
p.s: nu se vede ff bine ca mo apucat seara si mam grabit sa pun bara la loc)Attached Files
Comment
-
Gata, am pus o poza cum arata grila pe masinaAttached Files
Comment
-
Originally posted by bidepa View Postoff: sa colantezi si nichelul ala ca o sa dea mai bine
on: arata bine cu plasa. cum ai procedat?cu ceva silicon?
On: Nu e prinsa cu silicon sau ceva, este prinsa pe dinauntru in 10 soricei foarte bine stransi si vreo 2 puncte de poxipol unde nu puteam pune soricei, plasa sta foarte bine si este rigida, nu se misca.
Comment
-
Originally posted by zake View PostOare de ce Dacia Logan este cea mai tunata masina din Romania? Eu personal cand vad o masina modificata asa in fata blocului cu chit si cu tot felul de spoilere din fibra de sticla sau plase, imi da impresia, ca masina aia desi poate e relativ noua, aparent pare veche, ca o baba machiata. Daca vreti sa apareti pe www. tuning mioritic.ro, nu pot decat sa va urez spor la treaba. In afara de o cotiera, huse la scaune si covorase gen tavita pt interior si portbagaj nu ii fac nimic. Carpelile alea cu silicon imi aduc aminte de taranii care faceau case din lut. Scuze daca v-am suparat. Gusturile nu se discuta.
1; o carena in maxim 7 negrese e pusa (si gata ia schimbat aspectu)
2:o folie cu 800 de mii cica omologata ALFA ROM TRANS(iara sa schimbat aspectu)
3: jantele si alea ii schimba aspectu
4:iar ce e vorba de spoilare schimbate tuning de catre un servis de tuning aici numai e vorba de bani putini de exemplu masina lui GGD poate a investit in masina aia mai mult decat a dat pe ea ..., asa ca tuningu e dupa buzunaru fiecaruia
eu unu sincer va spun tot ce e pus pe masina e pus de mine si de un prieten , in fata blocului ,cand nu aveam permis
Comment
-
si eu nu imi consider masina tunata ,eu pot sa zic doar ca i-am schimbat aspectul masini.Last edited by crististreulea; 18 October 2010, 23:36.
Comment
Comment