Am Nevoie De Ajutor! Va Rog

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Nevoie De Ajutor! Va Rog

Salut, sunt nou pe forum, sunt posesorul unui logan si as vrea sa-i aduc cateva imbunatatiri. Pentru aceasta am nevoie de ajutorul vostru, a unor oameni cu experienta, care se pricep.
    Loganul meu este 1.6 16v Prestige!
    vreau sa-i modific, si sa-l imbunatatesc in felul urmator:

- muzica : un mp3 + 4 boxe 16.5 + statie + tub... sau doar 4 boxe dar care sa-mi rupa pieptul cu bas
    - folie geamuri negre
    - carlig
    - final de toba
    - stergator pe spate
    - lumini bord
    - huse imitatie piele
    - Resoftare
    - jenti si cauciucuri mai mari de 17 215 sau ceva asemanator, stau prost la capitolul asta
    - vreau ca la spirtarea parbrizului sa plece singure stergatoarele
    - sa se inchida geamurile fara contact si automat din telecomanda la inchiderea portierelor
    - ceva la lumini sa fie mai puternice!
    - pilot automat
    - pres pt portbagaj

apoi vreau amanunte despre schimbarea filtrului de aer si evacuarii pt cresterea in ponei!

orice sfat ma poate ajuta!

multumesc anticipat!

id: sirchirie
    tel : 0723.240.678 Bucuresti
    Last edited by bezmeticu; 4 May 2008, 23:06. Reason: adaugare
    sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
    Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Pai in primul si primul rand carligu de remorca daca nu ai ce sa tragi dupa masina e complet inutil... strica aspectu
    pune un display de 13" sau 14" in consola centrala modifica consola centrala! Pune direct un DVD player; boxe trebuie puse si pe usile din spate; trebuie facuta antifonare cu folie dynamite;
    daca vrei chip tuning fa-l fara nici o ezitare
    pilot automat din cate am inteles nu e "sanatos" nici ala care merge pus pe 1.5dci pe benzinar n-am auzit sa fie...
    pune-ti faruri angel eyes cu kit separat de bi-xenon
    "sa se inchida geamurile fara contact si automat din telecomanda la inchiderea portierelor" trebuie macarale cu pulsatie si cateva smecherii pe acolo nu stiu exact asa ca mai bine tac...
    pune ticule o toba sport nu te prostii cu finale de toba
    GUMELE factor foarte important ar fi indeajuns niste gume 205/45/17 sau 205/55/16 sau 205/65/15(toate aceste dimensiuni trebuie omologate separat la R.A.R)
    Am sa pun imagini cu un filtru sport si cu display-ul din interior... sper ca BRUTUSANF sa nu se supere pe mine ca ii folosesc masina drept exemplu(ma refer la filtru sport)
    scuze dar nu gasesc pozele cu filtru sport a lui BRUTUSANF dar revin imediat cu ele
    Attached Files

Comment

Am venit si cu poza lui BRUTUSANF
      Attached Files

Comment

Nu imi place DVD. poate si prin prisma locului in care locuiesc... colentina plin de baieti "muncitori" nu imi place ideea, eu merg tare si singur in masina, nu am timp sa vizionez nimic.
        - antifonarea era alt aspect pe care l-am omis!
        se merita farurile ? Sunt scumpe? Zi-mi exact da-mi modele poze..

gumele, spune-mi firma? De iarna? De vara cum e mai bine daca sunt de 17? Pe janta de tabla sau aliaj? Nu prea ma pricep!
        ms frumos
        Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

@bezmeticu: eu zic sa citesti cateva topicuri despre tuning, eventual uita-te pe sectiunea "my ride" si nu te lua dupa ce zic 2-3 useri, pt ca gusturile, mai ales in materie de tuning masini, sunt foarte diferite de la om la om. esti constient, sper, ca fiecare putem sa-ti spunem ce sa faci si ce sa nu faci la masina ta, dar mai bine citeste ce-au facut altii si trage singur o concluzie. in final tie trebuie sa-ti placa. a, plus ca poti vedea poze cu modificarile facute de unii colegi si asa iti faci o idee mai buna decat niste sfaturi de la o mana de oameni. daca esti hotarat sa bagi bani si timp in masina, uita-te, cum ti-am spus, la "my ride" si vb cu cei ale caror masini iti plac.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Are dreptate csebalyn... faruri gasesti pe toate siteurile firmelor de tuning... dai un search pe google "angel eyes Logan" si "stopuri clare Logan" si asta e doar inceputul... ai o sumedenie de firme tuning chiar in Bucuresti... dupa cum a spus si csebalyn vb cu baietii ale caror masini ti-au placut(cauta sectiunea my ride)
            cat despre gentile pe 17 dau un aspect mai agresiv masini dar pot deteriora bucsaraie pt simplul motiv ca sunt mai grele decat unele pe 15 sau pe 16... clar ca se merita vara jante aluminiu si iarna jante de tabla!
            firme de cauciucuri iti pot enumera: Toyo, Yokohama, Dunlop, Michelin, Pirelli, Continental! Iarasi ca sa te dumiresti dai un search pe google "cauciucuri auto" si informeaza-te... internetul e vast... pt mai multe informatii da-mi un mesaj privat!

Comment

Ms frumos pt sfaturi, chiar acum trec pe sectiunea my ride!

Comment

Caz in care, acest topic se inchide aici
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google