Oglinzi Originale?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzi Originale?

Buna seara! Mi-am cumparat oglinzi pentru masina de la un magazin din Mioveni. Cei de acolo mi-au spus ca sunt originale, dar eu am auzit ca ar fi si facaturi, turcesti sau ceva de genul. Am pus si niste poze sa va dati cu parerea, cred ca va pricepeti mai bine ca mine. Nu am apucat inca sa le pun pe masina. Mersi [/SIZE][/FONT]
    Attached Files
    sigpic"Never drive faster than your angel can fly"

Am inteles ca la cele de origine cablajul este matisat cu banda izolatoare, iar la cele turcesti sau poloneze vine tras in plastic.

La tine cum este cablajul invelit?
    real power..... diesel power by

Comment

Pai se vede in poza, sunt infasurate in banda izolatoare...Dar se gasesc identice cu astea, si sa fie turcesti?[/SIZE][/FONT]

Important Moderator or Administrator NoteScrie te rog la fel ca noi ceilalti.
      Last edited by valeriuciprian; 28 January 2012, 22:54.

Comment

In poze nu se deosebeste bine varnisul de banda izolatoare deoarece se muleaza pe cabluri si fac cute .
        Eu zic ca sunt de origine.
        De curiozitate ....cat au costat?

Comment

Pai eu am zis Este infasurat in banda izolatoare!

Comment

In principiu un set de oglinzi Prestige colorate in culoarea masinii costa 240-250 lei setul si noi.
            Tu cat ai dat pe ele la magazin?

Comment

Pana la urma...daca sunt lucrate bine si nu au defecte de fabricatie... mai conteaza unde-s facute?...sau de cine?

Ideea e urmatoarea...Daca sunt facute exact ptr masina respectiva, adica sa intre la fix si materialul / executarea este ok, atunci...sunt bune

Din poze nu se poate spune ca-s de origine sau nu... doar ca arata bine si par in regula :-)
              e-mail: office@stickere.info

Comment

Am dat 200 pe bucata, mi-a facut reducere de la 220 lei, deci 400 pe set. Oricum, am vazut ca in reprezentanta vin fara capac si sunt vreo 380 lei bucata, de aia m-au derutat...

Comment

Corect.

Erau niste elemente Made In Romania intr-un VW Tuareg Hybrid nou nout ......sa ma intreb daca erau de origine ?

Toate piesele de la o masina sunt fabricate in 5-6-7 tari, si adunate in tara producatoare iese produsul finit, deci nu iti face probleme daca sunt turcesti sau poloneze, ideea este sa functioneze si sa fie utile.

Duminica in Vitan vin oamenii de la Pitesti/Mioveni si le vand cu 250 lei setul , pe langa multe alte piese.

Comment

Pentru mine conteaza sa fie de origine Sunt perfectionista) Doar ca la asta chiar nu ma pricep!

Comment

Fa te rog o poza pe partea de jos a oglinzii, acolo unde scrie ceva si sunt niste embleme.
                      Daca ai zis ca este matisat cablajul cu banda izolatoare eu zic ca sunt de ''origine'' dar au costat foarte mult.
                      De diferenta cumparai cablajul si butonul si mai ramanea si de o cafea .
                      Butonul costa 20-25 lei

Comment

prietene sunt niste oglinzi ce poate sa aiba daca nu-s de origine ca doar nu-s elemente de la trenul de rulare sau directie etc...
                        I changed her oil , she changed my life
                        sigpic

Comment

StapanDegoLan - este o domnisoara ...te rog sa te adresezi la feminin nu ''prietene'' .

Comment

Nu cred ca sunt chiar ca cele de origine;modul cum sunt vopsite e diferit, pe jumatate.
                            Nu stiu daca ajuta dar parca e ceva diferit.
                            Attached Files
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Cred ca sunt blank....nevopsite.Este culoarea originala a platicului.

Comment

Working...
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google