If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna seara! Mi-am cumparat oglinzi pentru masina de la un magazin din Mioveni. Cei de acolo mi-au spus ca sunt originale, dar eu am auzit ca ar fi si facaturi, turcesti sau ceva de genul. Am pus si niste poze sa va dati cu parerea, cred ca va pricepeti mai bine ca mine. Nu am apucat inca sa le pun pe masina. Mersi [/SIZE][/FONT]
In poze nu se deosebeste bine varnisul de banda izolatoare deoarece se muleaza pe cabluri si fac cute .
Eu zic ca sunt de origine.
De curiozitate ....cat au costat?
Am dat 200 pe bucata, mi-a facut reducere de la 220 lei, deci 400 pe set. Oricum, am vazut ca in reprezentanta vin fara capac si sunt vreo 380 lei bucata, de aia m-au derutat...
sigpic"Never drive faster than your angel can fly"
Erau niste elemente Made In Romania intr-un VW Tuareg Hybrid nou nout ......sa ma intreb daca erau de origine ?
Toate piesele de la o masina sunt fabricate in 5-6-7 tari, si adunate in tara producatoare iese produsul finit, deci nu iti face probleme daca sunt turcesti sau poloneze, ideea este sa functioneze si sa fie utile.
Duminica in Vitan vin oamenii de la Pitesti/Mioveni si le vand cu 250 lei setul , pe langa multe alte piese.
Fa te rog o poza pe partea de jos a oglinzii, acolo unde scrie ceva si sunt niste embleme.
Daca ai zis ca este matisat cablajul cu banda izolatoare eu zic ca sunt de ''origine'' dar au costat foarte mult.
De diferenta cumparai cablajul si butonul si mai ramanea si de o cafea .
Butonul costa 20-25 lei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment