Eu vreau sa fie de origine, nu vad care ar fi problema. Nu ma pricep, de-aia va intreb pe voi. Nu or fi asa importante ele in functiile masinii, dar pentru mine sunt, pur si simplu.
Oglinzi Originale?
Collapse
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostNu cred ca sunt chiar ca cele de origine;modul cum sunt vopsite e diferit, pe jumatate.
Nu stiu daca ajuta dar parca e ceva diferit.
@KattyByanca - sunt de origine, cele contrafacute nu au acele inscriptii pe partea inferioara.
Comment
-
De origine ti-am spus...se gasesc la Vitan cu 250 lei setul si vopsite in ce culoare vrei tu.Pui mana pe ele le studiezi si le cumperi.
Nu este cazul tau care ai luat din Pitesti si poate de pe strada Dumbravei. Tot de acolo am vrut si eu sa-m iau si au fost scumpe si facute in Polonia (daca imi aduc bine aminte). Tipul de la magazin mi-a spus ca au o calitate deficiara la plastic si am sanse sa le rup daca le pliez prea des.
Pana la urma am luat SH dar de origine si am fost foarte multumit.
De ORIGINE a se intelege aceleasi oglinzi care se monteaza si in fabrica.
Pe Dumbravei se vand 90% piese aftermaket.real power..... diesel power by
Comment
-
Desprea astea e vorba.Attached Files
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostDe origine ti-am spus...se gasesc la Vitan cu 250 lei setul si vopsite in ce culoare vrei tu.Pui mana pe ele le studiezi si le cumperi.
Nu este cazul tau care ai luat din Pitesti si poate de pe strada Dumbravei. Tot de acolo am vrut si eu sa-m iau si au fost scumpe si facute in Polonia (daca imi aduc bine aminte). Tipul de la magazin mi-a spus ca au o calitate deficiara la plastic si am sanse sa le rup daca le pliez prea des.
Pana la urma am luat SH dar de origine si am fost foarte multumit.
De ORIGINE a se intelege aceleasi oglinzi care se monteaza si in fabrica.
Pe Dumbravei se vand 90% piese aftermaket.sigpic"Never drive faster than your angel can fly"
Comment
-
Esti sigur ca nu au turcii si chinezii matrita la siglele alea? Pot sa puna si Nike acolo daca vrei .
Daca le-a luat de pe Str Dumbravei are sanse mari de tot sa fie turcia sau alta tara dar nu de origine.Acolo se vand si curele de distributie fake in ambalaj de origine cu holograma....ce vrei mai mult.
Am cunoscut mai bine un vanzator si din pacate cam asta este adevarul.real power..... diesel power by
Comment
-
Eu am avut unele luate din Vitan si nu era scris nimic acolo, pe asta m-am bazat cand am scris...
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostEsti sigur ca nu au turcii si chinezii matrita la siglele alea? Pot sa puna si Nike acolo daca vrei .
Daca le-a luat de pe Str Dumbravei are sanse mari de tot sa fie turcia sau alta tara dar nu de origine.Acolo se vand si curele de distributie fake in ambalaj de origine cu holograma....ce vrei mai mult.
Am cunoscut mai bine un vanzator si din pacate cam asta este adevarul.sigpic"Never drive faster than your angel can fly"
Comment
-
KattyByanca - eu zic si te sfatuiesc sa nu iti faci probleme. Daca nu esti sigura de ele si crezi ca le poti returna la magazin....fa-o .(pretul a fost oricum mare)
Cand ai drum prin Bucuresti in special duminica, dai o fuga in Vitan in targ si iei direct de la ''importatorii'' din Mioveni .
In Mioveni sunt multe magazine care vand engros, si se pare ca mai au ''scurgeri'' din gestiune .
Am vrut eu sa iau la set sau bucata si nu mi-au dat.real power..... diesel power by
Comment
-
cosmindan - Multumesc mult. Nu stiu ce naiba sa fac cu ele, acum imi pare rau ca le am cumparat, si scumpe pe deasupra. Le-am pus pe langa cele care le am acum pe masina, par identice, nu stiu ce sa zic. Si daca le duc la magazin, le returnez, cu benzina ca vin in Vitan cam tot acolo ajung. Dar macar sa am certitudinea ca sunt de originesigpic"Never drive faster than your angel can fly"
Comment
-
In Bucuresti la reprezentanta ajung la un pret de 340-380 de RON Bucata. Tinand cont ca le-ai luat "de la sursa", ca sa ii spunem asa, si ca totusi arata bine, nu par sa aibe defecte de fabricatie si mai au si acea emblema pe partea inferioara as putea spune ca sunt originale si pur si simplu "scapate" din depozitele dacia.
Sunt sigur ca nu are nici un rost sa te duci sa le returnezi. Am trecut anul asta prin Mioveni si orasul este plin de magazine dacia. Este foarte posibil ca unele magazine sa mai aduca si marfa aftermarket facuta pe vapor. Dar chiar crezi ca esti tu atat de ghinionista incat sa ai un set de oglinzi contrafacute de proasta calitate? Ai facut o comparatie intre ce ai pe masina in momentul de fata si cele cumparate? Daca chiar e "chinezarie" la prima atingere ai sa sesizezi ca sunt diferente mari intre calitatea materialelor. Daca aceste diferente nu apar atunci monteaza-le linistita pe masina si folosestele cu placere.
PS: nu vreau sa supar pe nimeni dar unii oameni sunt negativisti din fire si considera ca daca ei si-au luat o pacaleala atunci toata lumea o sa isi ia. Nu cred ca este cazul si in aceasta situatie.
Bafta tuturor.
Comment
-
@ ToranagaSama -Am fost la reprezentata Dacia, si aici sunt tot 380 lei bucata. Nu le-am cumparat de acolo pentru ca nu aveau capace. Ma sfatuiau de la reprezentanta sa ma duc pe Dumbravei sau in Mioveni, sa le iau mai ieftin.
Le-am pus pe langa cele ale masinii, si par identice. Le-am studiat, m-am uitat de 20 de mii de ori la ele si eu nu sesizez nicio diferenta. Pe mine ma intereseaza calitatea, mi-e frica sa fie contrafacute. Am vazut ca la alea neoriginale se matuie urat geamul si se vede un contur ciudat. Si cine stie ce defectiuni mai pot aparea.
Multumesc mult!sigpic"Never drive faster than your angel can fly"
Comment
-
Nu zice nimeni ca s-a pacalit, dar fiecare are fixul lui. De exemplu Bianca vrea sa stie cu certitudine ce a cumparat originale sau fake.I-am spus ca sunt mai patit ca ea si ca eu era sa iau teapa chiar din Pitesti , dar mai am ''guri'' care vorbesc ce si cum.
La Bucuresti poate sa ajunga si in drum spre mare intr-o duminica si sa le cumpere la pret bun .
In ziua de azi conteaza de unde iti alegi vanzatorul.(magazin Mioveni, starda Dumbravei, Vitan) . Din toate locatiile poti sa cumperi aceeasi piesa dar la preturi foarte diferite.
La facaturi este o oglinda de calitate slaba si plasticul din care sunt facute lasa de dorit , adica este rigid si de proasta calitate(eu am pipait o astfel de oglinda si am zis NU, chiar daca costa 130lei bucata si jurai ca este de la mama ei).Last edited by cosmindan; 29 January 2012, 00:57.real power..... diesel power by
Comment
Comment