Masina e foarte importanta pentru mine tocmai de aceea vroiam sa stiu lucrul asta. Maine pe lumina le fac niste poze pe langa ale masinii. Poate va dati seama mai bine asa
Oglinzi Originale?
Collapse
X
-
Bianca - mai bine incepe cu un My Ride deoarece te vad inpatimita si dornica de modificari de bun gust . . Asa vedem si noi evolutia masinii tale .
Si eu am pus diferite chesti pe Loganul meu (cand l-am avut ) si toate au fost de origine, si asta ca sa stau eu cu inima impacata ca sunt de calitate.real power..... diesel power by
Comment
-
Baga un My Ride si o sa venim cu sfaturi bune si rele.
Daca tot sunt off topic - aveti firma Pilot acolo in Pitesti si au lucruri frumusele, dar sa nu te vad cu abtibilduri de genul Pilot power tuning pe masina ca turbez.
Am vazut sute de masini de AG care au lipite urmatoatele :tuning, Pilot power tuning si stepway.real power..... diesel power by
Comment
-
sunt originale...eu am unele turcesti si nu au inscriptia aia de sub oglinda de care zice si Fane...dar ce conteaza?Sunt la fel si alea originale si astea facute "pe vapor"
Comment
-
Din cate stiu eu, cele originale sunt stantate. Eu mi-am luat din Vitan un set care nu este de origine(electrice si incalzite). Diferentele sunt ca nu sunt stantate, plasticul e mai prost decat cel original si se pliaza mai usor decat cele de origine. Sunt multumit de ele deocamdata.Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.
Comment
Comment