Idee Vopsire Capace Roti Stock!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

oare imi ajunge un tub de vopsea pentru toate 4???
    MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

2-3 tuburi pt fiecare capac ca sa iasa cum trebuie ...
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

poi si primer , vreo 3-4 maini pe fiecare capac ! sa tina la gerurile astea si spalatorii...

nu serios, cand se inchide topicul asta?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

recomandarea mea dute la un vopsitor nu te apuca singur ca numa le distrugi am un prieten care tot asa s-a zgarcit la un maruntis si a juns sa dea triplu la final + ca nu au iesit klumea fiecare face cu vrea dar daca tot vrei sa faci un lucru calumea asculta de mine
          MY CLA

Comment

poi tata e tinichigiu...imi pune o pila...rezolv eu cu el!!

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

mor de ras

Comment

@geo_ultras - omul se chinuie sa faca o modificare si tu razi de el ?
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

eu cand le-am vopsit le-am sters cu diluant universa si apoi cu spreiul,un tub ti deajuns si le am de 2 ani si nu sor mai decojit,bafta.

Comment

Eu la mine am dat cate 3 straturi de vopsea(ori 3 ori 5 ori 7 sa nu fie cu numar sot ca la mort..eu sunt mai superstitios asa de fel) si evident 3 straturi de lac(tot cu numar impar)
                    Cu ocazia asta se acopera si scrisul cu Dacia din jumate..clean
                    Toate astea dupa ce le-am slefuit de 3ori cu smilgher.
                    AG 16 Y M A

Comment

dupa tot ritualul de mai sus trebuie sa iei capacele in casa si sa le tii la o temperatura de 30 de grade timp de 64 de ore ! o sa observi singur de ce la final

nu da nimeni TC ? )
                      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

ce rai mai sunteti ... omul poate are pentru vara aliaje , si pentru iarna jante de tabla, si nu vrea sa le lase asa , fata capace , asa ca vrea sa le vopseasca ... dupa parerea mea:
                        - smirgheluiesti bine
                        - dai cu primer
                        - 5 straturi de vopsea ;
                        - 3 de lac ;
                        sunt de ajuns , oricum de zgariat tot o sa se zgarie

Comment

da..nu o sa se zgarie nici cu surubelnita..lacu are rol de protectie impotriva surubelnitelor, razelor solare, impotriva copiilor si tot asa..impotriva tuturor..

Comment

Originally posted by user2000 View Post
                            ce rai mai sunteti ... omul poate are pentru vara aliaje , si pentru iarna jante de tabla, si nu vrea sa le lase asa , fata capace , asa ca vrea sa le vopseasca ... dupa parerea mea:
                            - smirgheluiesti bine
                            - dai cu primer
                            - 5 straturi de vopsea ;
                            - 3 de lac ;
                            sunt de ajuns , oricum de zgariat tot o sa se zgarie
                            nu se mai da cu primer pentru ca ele sunt vopsite deja.primer se da direct pe plastic pentru ca vopseaua sa adere .aqm toata lumea vorbeste despre primer dar nu ii stie rolul.am mai auzit o gramada care dupa ce si--au zgariat putin barile intrebau ca trebuie sa dea iar cu primer.primeru se foloseste pe plastic nevopsit pentru ca vopseaua nu adera asa bine si exista riscul exfolierii

Comment

Cel mai bine...asculta-l pe Cezar...
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

am impresia ca Cezar a exagerat....10 straturi mi se pare mult....poi dupa sfatul lui Cezar

20 lei tub....3-4 tuburi/capac x 4 capace....20 de lei X 4=80 per capac.....

80 X 4= 320 ron TOTAl...mi se pare exagerat......nu stiu...inca nu m-am decis!!

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google