Originally posted by Octavian___32
View Post
Idee Vopsire Capace Roti Stock!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bai fratilor nu mai glumiti fara sa anuntati, ca se gaseste un creier de carton si se apuca sa-si taie cu flexul si-l vedeti la stiri, il aveti pe constiinta. Cat despre vopsirea capacelor... eheee, nu-i asa cum crede lumea, un mulaj din fibra de sticla (facut dupa un set de jante scumpe) prins de janta de tabla cu soricei de plastic arata extraordinal.
Comment
-
Originally posted by adicata2003 View PostApropo, voi ganditi cand scrieti aici??? Acum pe bune, voi ori scrieti sa postati cat mai mult sau sunteti practic total atehnici. De fapt dupa varsta trebuiea sa-mi dau seama ce sti. Sper sa nu tina nimeni cont de postarea ta de aici.
Oricine si-ar fi dat seama ca era o gluma..dar mai exista si oameni care cred ca tot ce zboara se mananca.Last edited by al!n; 15 February 2012, 23:08.
Comment
-
eu raman la ideea mea daca vrei ceva mai calumea decat capace vopsite mai bine jantele de tabla ori un negru mat ori ceva...si neaparat intr-o culoare sa nu te apuci sa le tiganesti...pe tabla prinde mai bn vopseaua daca sunt vopsite in conditii bune si pastrate dupa vopisre intr-un mediu cald...
Comment
-
Originally posted by Loganu View Post...dar unii chiar is batuti in cap si au luat-o in seriosOriginally posted by Loganu View Postrog sa se stearga posturile off-topic si sa ramana cele cu idei pentru capace , respectiv jante
exista functia ''report'' daca se discuta ''in afara'' subiectului
Comment
-
Comment