Faruri Logan - Altele Decat Originale Sau Angel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt pe aici anunturi....Model acela cu o lupa se ia cam cu 750-800.cel cu doua lupe este la oferta 400 +stopuri.Cautati la bursa.

Comment

Stiati de farurile astea? Mi se par super misto..

Le`am gasit pe un site..
      Attached Files

Comment

Ala e faru normal doar ca are kitu ala de bixenon cu inel de angel montat in el.
        Costa cam 150 de iepuroi instalatia.
        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

si nu cred ca faci vreo sfaraiala cu aia, caci acum lumina va trece prin 2 geamuri, deci se va reduce intensitatea, deci cam tot aia e, numai ca ai inelul ala aprins acolo.
          sigpic

Comment

Sa stii ca nu e chiar asa,am avut ocazia sa vad o masina la fel sau chiar asta la intrare in Bucuresti si am ramas placut surprins de cat de bine se vede si cat de clar bat farurile si nu deranjeaza absolut deloc la ochi.
            1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Originally posted by iamagi View Post
              si nu cred ca faci vreo sfaraiala cu aia, caci acum lumina va trece prin 2 geamuri, deci se va reduce intensitatea, deci cam tot aia e, numai ca ai inelul ala aprins acolo.
              Nu trece prin 2 geamuri,modulul ala cu lupa este ca si lupa de la un far angels.Din cate stiu eu sunt 169 de euro + transport vreo 40 de roni + manopera de montaj,farurile stock se desfac foarte greu, cred ca pretul se invarte undeva la 850-900 de roni.Acum calculati si voi,este mult,este putin.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Par niste HID-uri "cinstite". As vrea sa vad si eu unele montate, asa din poze de pe site, arata ca unele "stock" (seamana cu cele pe care le am pe renault), sunt curios daca intr-adevar optica este corecta si nu orbesc, asa cum fac kit-urile fara lupa...Daca optica este corecta, pretul nu mi se pare exagerat.
                Are cineva montate?

Comment

faina treaba, si ziceti ca lupa se monteaza in interiorul farului normal ? HID`urile le am mai imi tra upele

Comment

Si vreo 2 facultati ca sa calculezi "upele" pentru o optica "legala". Am o boala pe aia cu farurile prin copaci...

Comment

Am inteles ca e xenon, dar partea aia cromata de care e prins cercu de la angel eyes de de unde provine.
                      Nu cred ca are vreo legatura cu xenonu, nu? :-/
                      Oricum sunt misto, mie`mi plac mai mult ca angel`urile alea..

Comment

da aia cu farurile in copaci is cam dobitoci, nici nu stiu cum pot conduce cu farurile asa sus, da na taranu ia Hiduri pe farurile stoc se pot regla destul de fain sa bata

Comment

si mie mi se par super lupele alea montate in far am vazut ca la ei pe site iti spune si cum se monteaza dar nu am stat sa citesc si in banii aia vine si cu bixenon acum nu stiu cum bat dar daca sunt ok eu zic ca se merita

Comment

Originally posted by Ciochy View Post
                            da aia cu farurile in copaci is cam dobitoci, nici nu stiu cum pot conduce cu farurile asa sus, da na taranu ia Hiduri pe farurile stoc se pot regla destul de fain sa bata
                            Proiectoarele HID TREBUIE sa aiba lupa! Fara lupa e haiducie, mai omori pe vreunul care iese din drum, sau loveste ceva orbit de "xenoane" montate in far cu reflector.

Comment

iti spun ca daca stai sa le reglezi frumos, nu neaparat pe stand si pe zid ies super, normal nu ies ca si cu lupa, dar decat becurile "galbene" e mult mai bine + ca de 1 an nu am deranjat pe nimeni cu ele deci din punctul meu de vedere e super.

Comment

Un pic off topic : As vrea sa imi reglez si eu mai bine farurile stoc, cel din dreapta a fost schimbat si bate putin aiurea, reglajele stiu unde sunt , trebuie sa am in vedere ceva anume niste puncte de reper, sau se regleza dupa preferinte ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google