Sunt pe aici anunturi....Model acela cu o lupa se ia cam cu 750-800.cel cu doua lupe este la oferta 400 +stopuri.Cautati la bursa.
Faruri Logan - Altele Decat Originale Sau Angel
Collapse
X
-
Stiati de farurile astea? Mi se par super misto..
Le`am gasit pe un site..
Comment
-
Sa stii ca nu e chiar asa,am avut ocazia sa vad o masina la fel sau chiar asta la intrare in Bucuresti si am ramas placut surprins de cat de bine se vede si cat de clar bat farurile si nu deranjeaza absolut deloc la ochi.1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
Originally posted by iamagi View Postsi nu cred ca faci vreo sfaraiala cu aia, caci acum lumina va trece prin 2 geamuri, deci se va reduce intensitatea, deci cam tot aia e, numai ca ai inelul ala aprins acolo.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Par niste HID-uri "cinstite". As vrea sa vad si eu unele montate, asa din poze de pe site, arata ca unele "stock" (seamana cu cele pe care le am pe renault), sunt curios daca intr-adevar optica este corecta si nu orbesc, asa cum fac kit-urile fara lupa...Daca optica este corecta, pretul nu mi se pare exagerat.
Are cineva montate?
Comment
-
Originally posted by Ciochy View Postda aia cu farurile in copaci is cam dobitoci, nici nu stiu cum pot conduce cu farurile asa sus, da na taranu ia Hiduri pe farurile stoc se pot regla destul de fain sa bata
Comment
-
iti spun ca daca stai sa le reglezi frumos, nu neaparat pe stand si pe zid ies super, normal nu ies ca si cu lupa, dar decat becurile "galbene" e mult mai bine + ca de 1 an nu am deranjat pe nimeni cu ele deci din punctul meu de vedere e super.
Comment
-
Un pic off topic : As vrea sa imi reglez si eu mai bine farurile stoc, cel din dreapta a fost schimbat si bate putin aiurea, reglajele stiu unde sunt , trebuie sa am in vedere ceva anume niste puncte de reper, sau se regleza dupa preferinte ?sigpic
Comment
Comment