Inbracat In Piele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inbracat In Piele

Ma gandesc poate reusim sa facem un topic gen "how to".
    In prisma faptului ca o tapitare pentru fetele de usi merge undeva de la 200euro 4 usi minim din cate am vazut, pana la 100euro/fata de usa .
    Nu ma astept sa vina cineva si sa ne dea "mura in gura" procedeul dar poate din intrebari ...usor ...usor poate ii dam de cap.
    O sa incep eu cu cateva intrebari si poate din prieteni,net...aflam niste raspunsuri.

Am inteles ca este un adeziv pentru lipirea pe fata de usa a materialului dar difera in functie de acesta.Are cineva idee despre ce fel de adezivi sunt necesari?
    EX : + =

Salut, ma gandesc si eu de cva vreme la cum sa imi cresc cat de cat confortul si sa imbunatatesc frecatul cotului pe manerul din palstic al usii. As vrea maca rpentru zona aia ceva de genul materialului de pe cotiera cu buret dedesubt sau material de culoare inchisa, rezistent la multe coate .
    Am mers saptmana trecuta cu Megane-ul de la servici si mi-a placut forma fetelor de usi si calitatea amterialelor. Singurul impediment e culoarea, acel bej care se transforma in gri cu timpul. As opta totusi pentru piele, in aceeasi forma ca cea de pe cotiera.
    Unde ai gasit tu cu 200E toate usile?
    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Adezivul atit de special se numeste PRENANDEZ. Am vazut pe viu cum se lucreaza cu Alcantara si prenandez. Acum, fiecare se descurca de prenandez bun.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Acel material de pe fata de usa se poate da jos? Sau cum se poate pune altu? Prin lipire duar??
        sigpic

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google