Schimbare Alternator ???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Schimbare Alternator ???

    Salut care ai idee cu ce merge inlocuit alternatorul de pe logan 1.4 de 75 Ah . Vreau ceva mai mare am vazut pe diesel este de 125 ah merge ala ??
    http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png
    B-63-AUI Logan 1.4MPI Laureat + Albastru Mineral stock momentan

  • #2
    dupa ce e lesinat 1.4 mai vrei sa pui si un alternator mai mare .

    La ce iti trebuie unu mai mare ?

    Comment


    • #3
      Merge si ala de 125A ;mai ai ca variante Bosch de 100A, Melco de 110A.
      Alternatorul pe care il ai iti asigura minim 53A la 1000rpm si 79A la 4000 rpm; tu decizi daca ai nevoie de o putere debitata mai mare.
      Last edited by IancuMIC; 2 April 2012, 23:41.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

      Comment


      • #4
        Valeo/Bosch d epe 1.6mpi sau 1.6_16v cu a/c au 110A. ala de dizal il omori pe benzinar, daca nu-i schimbi fulia. vezi ca a ascris unu' o prostie cu alternatorul de dizal pe 1.4 ca-i da cai, sa nu te iei dupa toate aberatiile de la specialistii din revista autoexpert sau autoshow...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • #5
          In ceea ce priveste inlocuirea alternatorului de 75A cu unul de 125A sa zicem, pe o motorizare de 1.4MPI, n-as fi de acord cu ideea ca in acest fel "va omori benzinarul, in conditiile in care cererea de putere nu depaseste ~80A.
          Alternatorul are disponibila puterea (conform fisei tennice), proportional cu numarul de rotatii/min, doar la cerere, adica atunci cand avem consumatori, identificati prin R.(rezistenta)., adica I=U/R; neavand R, nu avem sarcina pe alternator, implicit pe motorul termic.. In cazul in care colegul FlorinAUI, va dori sa foloseasca un alternator de putere mai mare, dar acesta nu va fi solicitat sa debiteze mai mult de ~80A, pe care ii poate oferi actualul generator al motorizarii, nu vad care ar fi sarcina mai mare pe benzinar.
          Eu nu pot sa-i recomand decat sa-si evalueze consumul total, si daca acesta depaseste puterea pe care o debiteaza actualul generator, abia atunci sa se gandeasca la inlocuire.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google