Spray Pentru Vopsirea Stopurilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Astazi mi-am cumparat si eu spray negru....Si am sa le fac...Dar cred ca am sa dau doar un strat sa nu fie nici prea inchise....Vad eu atunci

Comment

Spray negru obisnuit de la orice magazin de piese auto ? ( intreb si eu pentru cineva ) ca eu am fumurii
      sigpic

Comment

Nu man...E spray negru fumuriu de la Dupli color

Comment

Originally posted by dorutz View Post
          Spray negru obisnuit de la orice magazin de piese auto ? ( intreb si eu pentru cineva ) ca eu am fumurii
          am pus mai sus doua poze cu spray-ul pentru stopuri
          B-69-URC

Comment

Ieri mi am facut stopurile stock! Se sterge foarte bine cu diluant,sunt ca noi!

Comment

Sunt frumoase si daca vreti ca la ITP sa nua veti probleme faceti schimb cu ale unui prieten pentru ca stiu ca se dau foarte usor jos....Mult succes!

Comment

Se fac foarte usor, se vede foarte bine prin ele nu va mai faceti probleme. Sprayul poate fi linistit orice fel de negru. Intai se da jos stopul, se sterge foarte bine (cu sau fara degresant) se da cu Primer pt Plastic, se da cu spray cate straturi vreti pana obtineti culoarea dorita (de la o distanta de vreo 25-30 cm) dupa care cu lac vreo 2-3 straturi. Si gata treaba. Dupa ce s-au uscat bine sa dati cu smirghel fin de 1200 si cu apa pt netezire. Spor la munca
                Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Neaparat trebuie sa dau cu primer?

Comment

Nu cred. N-am vazut inca stopuri de pe care sa se cojeasca vopseaua. Conditia e ca sa fie sticla stopurilor curata si uscata.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Degresate si vopsite(fara primer fara smirghier)ata trebui facut si nu se decojesc!

Comment

Originally posted by urobert25 View Post
                        am pus mai sus doua poze cu spray-ul pentru stopuri
                        au iesit.. Betonarmat,si le ai mai dat cu primer inainte sa dai cu sprayul...?Zici k ai probleme decat cu itepeu?..Pai din cate am vazut parca mai bine ies in evidenta luminile de pe stopurile fumurii(pozitii,frana,semnalizare,etc)decat pe unele clasice,poate le varui si eu,sa vad dak gasesc sprayul ala

Comment

Gata lucrarea
                          Sunt multumit...Am facut niste bulinute din autocolant si le-am pus pe portiunea unde se aprinde frana si semnalizare...Urmeaza sa le dau jos ca sa ramana gaurele sa se vada bine cand apas frana....Am sa pun poze si cu bulinutele date jos
                          Attached Files

Comment

[QUOTE=RADU_LYN;125438]Gata lucrarea
                            Sunt multumit...Am facut niste bulinute din autocolant si le-am pus pe portiunea unde se aprinde frana si semnalizare..

au iesit marfa, de cate ori ai dat cu spray 1 data sau de doua ori?

Comment

Am dat cu spray-ul dupa cum am crezut eu pana sa terminat ;))

Comment

Si eu am stopurile negre si am vb cu cineva de la RAr si respectivul zicea ca daca in urma colorarii stopurilor , becurile isi pastreaza culoarile la aprindere nu are nimic, deci cand pui frana sa se vada tot rosu si cand semnalizezi sa se vada galben, si bineinteles sa fie si vizibile, nu abia sa se vad; deci e ok, eu mi-am facut si ITp si nu a zis nimeni nimic
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google