If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi place ca masina mea sa fie cat mai "intunecata" asa ca vreu sa-mi fac numerele putin smoked . Dar nu stiu ce alternative am , de foliat am incercat dar nu am reusit (cu pistol) , am mai incercat cu un plastic foliat dar se duce foarte repede folia , mai ales pe nr din fata....
Nu ma intereseaza de politie , asa ca va rog comentarii legate de asta .
numerele smoked...asta e prima data cand aud asa ceva )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
mai baieti daca baiatu vrea numerele mai negre, ce aveti cu el
matheo si la noi e un logan cu folie inchisa PE TOATE GEAMURILE, dar in interior are un radar
Asta e , fiecare cu ce'l doare...am si folie pe fata si vreo 25% din parbriz (ca parasolar) si nu am ramas fara talon , fara a da bani la curcani . Imi fac si numerele putin fumurii ... si nu-mi va lua nimeni talonul . Ma fac si eu negru ...
Va rog fara off-topic !!! Daca cineva vrea sa-si puna folie 5% pe fata sau parbriz , nu comentez nimic , desi eu nu mi-as pune. Nu iti ia tie talonul Razvy
Voi chiar vreti sa il vedeti fara talon, si ii dati idei .
Poti sa faci ceva de genul ''sa o scoti in ploaie sa se tuneze cand tuna'' .Smoked o faci gratis la trecerea peste calea ferata de la varianta Constantei (intre Real si Metro) . Acolo in fiecare seara aprind ''fetitele'' cate un cauciuc sa se incalzeasca.Lasata peste noapte.....o sa fie smoked dimineata .
cred ca tipul se refera la acele numere de inmatricluare, care , daca le faci poza, sa nu se vada in film ..Cand te uiti la ele. par normale, dar daca faci poza.......Daca asta e ideea...da ,este un spray anume.....
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment