Salut , saptamana viitoare o sa imi comand o pereche de sticle noi pt proiectoare si vreau sa stiu care e cel mai usor mod pt a le demonta si pt a scoate sticla originala care e crapata . Nush daca e cel mai bun topic de postat aceasta intrebare dar accept orice repros ) .
Demontare Proiectoare !
Collapse
X
-
-
sticla o scoti astfel:
-tii proiectorul cu sticla in jos,si o spargi usor cu un ciocanel
-cureti resturile ramase cu o surubelnita subtire masticul si restul de cioburi din canalul de fixare a sticlei
-dai cu silicon/mastic in canalul de fixare a sticlei
-pui sticla si o lasi sa se intareasca/usuce
Spor!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
da, exista si modalitatea de a da bara jos...eu unul as fi preferat sa dau bara jos pentru ca nu aveam cum sa intru sub masina...dar nu am reusit sa desfac un surub...m-am chinuit 2 ore si am scticat 2 torxuri de 20, insa la un moment dat am suit masina pe o bordura am pus un carton pe jos si am inceput lucrul)
Comment
-
Originally posted by matheo66c View Poststicla o scoti astfel:
-tii proiectorul cu sticla in jos,si o spargi usor cu un ciocanel
-cureti resturile ramase cu o surubelnita subtire masticul si restul de cioburi din canalul de fixare a sticlei
-dai cu silicon/mastic in canalul de fixare a sticlei
-pui sticla si o lasi sa se intareasca/usuce
Spor!!
bagi o lama de cutter pe langa geam si plastic(canalul unde se fixeaza sticla) , intra foarte usor si se taie la fel de usor , apoi cu o surubelnita dreapta impingi sticla si iese foarte usor !
Ps. vorbesc din experienta, nu de pe net.
Comment
Comment