If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut , saptamana viitoare o sa imi comand o pereche de sticle noi pt proiectoare si vreau sa stiu care e cel mai usor mod pt a le demonta si pt a scoate sticla originala care e crapata . Nush daca e cel mai bun topic de postat aceasta intrebare dar accept orice repros ) .
salut.
Ai nevoie un torx de 20 si un tub de silicon.Ele sunt prinse in 2 suruburi dar trebuie sa dai jos si protectiile de plastic de sub bara.
Si eu mi-am schimbat sticla la unul dintre proiectoare.
sticla o scoti astfel:
-tii proiectorul cu sticla in jos,si o spargi usor cu un ciocanel
-cureti resturile ramase cu o surubelnita subtire masticul si restul de cioburi din canalul de fixare a sticlei
-dai cu silicon/mastic in canalul de fixare a sticlei
-pui sticla si o lasi sa se intareasca/usuce
Spor!!
Last edited by matheo66c; 9 April 2012, 13:58.
Reason: Automerged Doublepost
da, exista si modalitatea de a da bara jos...eu unul as fi preferat sa dau bara jos pentru ca nu aveam cum sa intru sub masina...dar nu am reusit sa desfac un surub...m-am chinuit 2 ore si am scticat 2 torxuri de 20, insa la un moment dat am suit masina pe o bordura am pus un carton pe jos si am inceput lucrul)
sticla o scoti astfel:
-tii proiectorul cu sticla in jos,si o spargi usor cu un ciocanel
-cureti resturile ramase cu o surubelnita subtire masticul si restul de cioburi din canalul de fixare a sticlei
-dai cu silicon/mastic in canalul de fixare a sticlei
-pui sticla si o lasi sa se intareasca/usuce
Spor!!
chinuiala cu spartul, curatatul cioburilor si a masticului !
bagi o lama de cutter pe langa geam si plastic(canalul unde se fixeaza sticla) , intra foarte usor si se taie la fel de usor , apoi cu o surubelnita dreapta impingi sticla si iese foarte usor !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment