470 RON amandoua nu e mult si ce super arata
Dacia Logan Model nou de stopuri ?!
Collapse
X
-
Io am crezut ca glumiti da voi chiar vreti 470 e setu nu bucata
Pentru cine vrea detali : Telefon : 0743 074190 sau 0724 074190
Email : §fritz*******@yahoo.com§ Nu stiu cine e de unde e vb si voi , mai multe nu stiu. Daca cumpara careva sau afla mai multe sa ne dea si noua de vestesigpic
Comment
-
o sa le cumpere pentru ca sunt ieftine...si sunt o alternativa la celelalte care sunt 7 mil :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
arata foarte bine ... nu aveau cum sa fie mai scumpe decat cele pe LED .. pt ca sunt cu sticla/plastic
Comment
-
stiu ce zici .. dar oricum .. tehnologia pe LED e scumpa, cu toate ca merita, se vede foarte bine, ex: vw passat(e cel mai comun)
Comment
-
in timisoara la cred ca se cheama ovarom piese auto vis a vis de romstal 1730000 bucata, la piata si la logtuning 5000000 perechea.toate sunt cu becuri,negre si transparentetoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
nu's scumpe deloc ... Sorin, iti iei tu? oricum am vazut ca vrei sa-ti pui alte stopuri .. astea negre dau bine .. dar cam pretentioasa culoarea ta
Comment
-
Comment