If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pfoaaa ...sunt chioase rau de tot acceste stopuri ... nu le-as pune pe masina never ever ... sa mai dau si 300 lei pe ele ? !! ... ma degraba iau unele cu leduri sunt mai ok
mi-e cel mai mult imi plac stopurile cu semnal alb !
Alea din stanga de tot sunt cele mai oribile modele de stopuri pentru Logan facute vreodata, mai trebuie sa si dai bani pe ele, le prefer pe-ale mele cu semnal galben decat prostiile alea).
oribile - e singuru cuvant care le poate descrie.Am vazut prin timisoara pe un logan rosu.Stopurile cand se aprind zici ca is lumanari,iar ca design-infricosator pur si simplu
pentru cei care le-au vazut montate pe masina rog sa posteze niste poze (bineinteles cand le vor putea face) pentru ca o poza face cat o mie de posturi...
Tripla aia cu cerculetu ala cat roata nebunului vrea cumva sa fie o copie a triplei VW Passat ? Chiar daca s-a vrut sa fie o copie n-a avut nicio sansa, cum arata tripla de VW si cum arata ozn-ul asta sa fim seriosi .
n-or sa mearga stopurile de pe PH1 pe PH2...pt ca are capota de la portbagaj altfel...iti ramane un spatiu prin care o sa bagi degetele in portbagaj daca pui stopuri de ph1 pe cel nou intrebare...cat costa un set de stopuri noi de ph2?
Este un pic off acest post al meu , dar intreb si eu: Stopurile de logan se pot decolora in speranta sa le fac clare (sau acest lucru este doar un "mit" ca stopurile se pot decolora).
Din ce stiu eu "geamul" de la triplele spate sunt vopsite in profunzime...deci nu se pot decolora...uite aici niste triple albe...ia legatura cu respectivul user.End off topic.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment