Buna again. Mi-am refacut si eu contu` Missed me ?! ) Perfect ! Am vazut deja pe 2 logane in arad modelu asta de stopuri. Stie cineva cumva unde se gasesc si la ce pretz ??
Dacia Logan Model nou de stopuri ?!
Collapse
X
-
am primit si eu poze de la cineva de aici de pe forum cu modelu acestaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
NICEEEE
Asteptam niste PRETURI si Denumiri ca sa stim ce sa cautam.
Ar fi perfect daca le are cineva si ne filmeaza si noua o proba la ele
Sa vedem ce se aprinde, cum si unde pentru fiecare posibilitate, pozitii, frana, semnalizare, mers inapoi si SEMNALIZATOR CEATZA
PS: Cristi mie mi se par mai solide ca celelalte, care aveau foate mult spatiu gol sub plasticul de suprafata si puteau fi sparte mai usor.Last edited by GLDexTer; 23 April 2007, 15:07.
Comment
-
Gata am gasit , sunt 470 lei , sunt 2 modele(astea le stiu eu) Pentru mai multe detali pe PMsigpic
Comment
-
nu era vorba de aia..da mi se parea imens 470 bucata Sunt ok la pretul ala..e o alternativa pentru cineva care vrea alt model de stopuri da nu si le permite pe alea de 7 milPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment