Toba Sport Raceland

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toba Sport Raceland

Salutare,

Tocmai ce am luat o toba sport marca Raceland pentru loganul meu.

A mai auzit cineva de Raceland? Sunt bune? Mai are sau a mai avut cineva astfel de toba ? Sunteti multumiti de ea ?

Am sa atasez si cateva poze cu ea. Probabil maine dimineata am sa ma duc la un service sa o monteze, iar ulterioar am sa revin si cu un scurt film
    Attached Files

Eu n-am mai auzit. Probabil ca va barai serios.

Comment

sa speram ca nu va barai prea serios

Comment

Cat a costat!?

Comment

Originally posted by portocala View Post
          sa speram ca nu va barai prea serios
          dar tu practic de ce vrei toba sport ? daca nu vrei sa baraie ?

Comment

@ Portocala daca baraie prea tare doneaza-mio mie scuze de off si de gluma!

Comment

tipul de la care am luat-o a dat cam 300e pe ea, dar a palit masina, asa ca am luat-o cu aprox. 70e.

prin barait prea puternic ma refer sa nu fie intr-atat de puternic incat sa fiu oprit pentru suntet
              Last edited by portocala; 23 April 2012, 00:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

interesanta toba ..din cate stiu inca nimeni nu a pus o asa minunatie pe logan .suntem curiosi si noi cam ce poate ...
                PS. Mai nou tobele sunt livrate cu troler si cu geanta ????....oare asa de pretioasa si de grea sa fie ??????.........
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

buna asta cu troler si geanta nu, le-am pus in cadru pentru a se putea combara putin dimensiunile

Comment

din ce am gasit pe net nu este o toba low cost. Raceland fac si evacuari complete, serpi, tobe

Comment

omul cand nu are de lucru, isi baga pumnul in toba!
                      Attached Files

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa faci si tu un filmulet cand o pui sa o auzim si noi
                        sigpic

Comment

oricum einteresanta toba..e de urmarit evolutia ei...sper sa ne ti la curent cu montajul sunetul etc....aa si sa nu uit niste detalii de si cum se afla inauntru in toba mai exact ce are in ea..poze daca se poate ar fi binevenite atat cat se poate ...multumim..ca sa vedem cam cum e construita ea...
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

alte poze cu toba
                            Attached Files

Comment

Nupot sa cred cat de promt ai fost cu pozele..Multumesc .Din care vad e directa si cu teava dinauntru gen sita inseamna ca inauntru e cu vata ..ar trebuii s aurle destul de bine ..nu foarte tare dar infundat..este in gen cele de la stelco facuta deci e o toba pk.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google