degeaba este de firma, fara un traseu adecvat , o sa sune tare si infundat.
Toba Sport Raceland
Collapse
X
-
tocmai ce am montat toba.
prima impresie: suna demential! nu este nici de cum un sunet de toba sparta sau ceva chici. mai ales cand schimb intr-o treapta inferioara, toate privirile sunt sunt atintite spre masina
ce am observat iara este ca masina urca considerabil mai repede in ture...si nu, nu cred ca este efectul placebo
pertotal, sunt multumit de toba. am sa mai adaug cateva poze, apoi am sa revin cu un filmulet ;)
Comment
-
Originally posted by portocala View Posttoate privirile sunt sunt atintite spre masinaLast edited by crististreulea; 25 April 2012, 09:47.
Comment
-
Voi ati vazut locatia si numarul de inmatriculare ?? Cel putin locatia este Danemarca si numerele nu sunt de RO, de Police si RAR pot sta cuminti sa se uite.
Bravo cu investitia dar pacat ca nu ai pus teava de inox pana in toba.Last edited by crististreulea; 25 April 2012, 09:48.real power..... diesel power by
Comment
-
o sa diminueze din sunet....te-am inrebat de cat e iesirea ca sa pot sa iti zic de unde sa iei sau sa iti dau un site...de auzit nu o sa se mai auda asa tare...daca vrei sa iti pui ...faci doua gauri exact ca si la silencer si se prind cu 2 surubele...cand vrei sunet il dai jos...bafta!Last edited by crististreulea; 25 April 2012, 09:49.
Comment
-
Originally posted by portocala View Posttocmai ce am montat toba.
prima impresie: suna demential! nu este nici de cum un sunet de toba sparta sau ceva chici. mai ales cand schimb intr-o treapta inferioara, toate privirile sunt sunt atintite spre masina
ce am observat iara este ca masina urca considerabil mai repede in ture...si nu, nu cred ca este efectul placebo
pertotal, sunt multumit de toba. am sa mai adaug cateva poze, apoi am sa revin cu un filmulet ;)
Comment
-
exista vro diferenta intre silencere??? intreb si eu ca mi-am pus o toba sport care are silencer dar tot mi se pare galagioasa.........m-a mancat undevasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Mai sudeaza o teava de aproximativ 15-20cm lungime in continuarea silencerului pentru a mai diminua din sunet.Nici sa fie teava cat toba ca apoi o sa ai teava in loc de toba).
Comment
-
Comment