Toba Sport Raceland

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

degeaba este de firma, fara un traseu adecvat , o sa sune tare si infundat.

Comment

tocmai ce am montat toba.
      prima impresie: suna demential! nu este nici de cum un sunet de toba sparta sau ceva chici. mai ales cand schimb intr-o treapta inferioara, toate privirile sunt sunt atintite spre masina

ce am observat iara este ca masina urca considerabil mai repede in ture...si nu, nu cred ca este efectul placebo

pertotal, sunt multumit de toba. am sa mai adaug cateva poze, apoi am sa revin cu un filmulet ;)
      Attached Files

Comment

Originally posted by portocala View Post
        toate privirile sunt sunt atintite spre masina
        din pacate si privirile mai ales urechile RAR ului si Politiei
        Last edited by crististreulea; 25 April 2012, 09:47.

Comment

hai cu filmuletul...de cat are iesirea? 110mm? cumpara-i un silencer daca nu vrei sa te saturi repede de ea oricum nu e prea greu de facut adaptarea...P.S ce numere are masina?
          MY CLA

Comment

.P.S ce numere are masina
            ...de danmark.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Voi ati vazut locatia si numarul de inmatriculare ?? Cel putin locatia este Danemarca si numerele nu sunt de RO, de Police si RAR pot sta cuminti sa se uite.

Bravo cu investitia dar pacat ca nu ai pus teava de inox pana in toba.
              Last edited by crististreulea; 25 April 2012, 09:48.
              real power..... diesel power by

Comment

Prestige, m-ai spunemi despre silencer. La 120 km/h imi bubuie capu!

Comment

o sa diminueze din sunet....te-am inrebat de cat e iesirea ca sa pot sa iti zic de unde sa iei sau sa iti dau un site...de auzit nu o sa se mai auda asa tare...daca vrei sa iti pui ...faci doua gauri exact ca si la silencer si se prind cu 2 surubele...cand vrei sunet il dai jos...bafta!
                  Last edited by crististreulea; 25 April 2012, 09:49.
                  MY CLA

Comment

Originally posted by portocala View Post
                    tocmai ce am montat toba.
                    prima impresie: suna demential! nu este nici de cum un sunet de toba sparta sau ceva chici. mai ales cand schimb intr-o treapta inferioara, toate privirile sunt sunt atintite spre masina

ce am observat iara este ca masina urca considerabil mai repede in ture...si nu, nu cred ca este efectul placebo

pertotal, sunt multumit de toba. am sa mai adaug cateva poze, apoi am sa revin cu un filmulet ;)
                    Arata simpatic, doar sa nu te trezesti cu un yaris 1.3 diesel pe langa tine, ca te articuleaza din toate directiile, si ai sa vezi atunci efectul "cailor putere de toba finala"

Comment

exista vro diferenta intre silencere??? intreb si eu ca mi-am pus o toba sport care are silencer dar tot mi se pare galagioasa.........m-a mancat undeva
                      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Mai sudeaza o teava de aproximativ 15-20cm lungime in continuarea silencerului pentru a mai diminua din sunet.Nici sa fie teava cat toba ca apoi o sa ai teava in loc de toba).
                        AG 16 Y M A

Comment

omul din greseli invata, da.o jos

Comment

Prestige, diamentrul este de 110mm. Dar nu ii mai spun silencer. Imi place sunetul !

Comment

nu faci si un filmulet sa auzim si noi cum suna?
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

pai acum iti place pentru ca e noua pana te saturi de ea....si eu am patit la fel vreo 3 luni mergeam fara silencer (eram impresionat) dar dupa inca vreo 2 luni nici nu am vrut sa o aud...dupa iar mi s-a facut dor de ea depinde de perioada...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google