am vazut pe net angel eyes pentru logan. problema este ca loganu meu are reglare faruri din interor. acum preturile la angel eyes difera de la 300 pana la 1400 setul. ma gandesc ca cele mai ieftine nu au reglare faruri pentru greutate mare, iar cele scupe au. daca are cineva angel eyes -uri sau cunoaste acest tip de faruri sa ma lamureasca si pe mine.
Problema Reglare Faruri Angel Eyes Logan
Collapse
X
-
@cristi3775 sa inteleg ca alea ieftine nu au reglare pe inaltime. pentru a avea reglare pe inaltime trebuie sa imi iau mai scumpe? o sa vorbesc cu un distribuitor sa vad daca alea scumpe au reglare ca doar arata la fel. parearea mea ca pot sa merg pe alea ieftine ca daca am greutate faru agen eye nu deranjeaza asa de tare ca farul stock. voi ce ziceti?@
@Teo21Din nu e vorba de nici un motoras. cred ca e vorba de un surub care strange un cablu, dar nu motoras.Last edited by MRemus; 28 April 2012, 19:50.
Comment
-
parearea mea ca pot sa merg pe alea ieftine ca daca am greutate faru agen eye nu deranjeaza asa de tare ca farul stock. voi ce ziceti?
Comment
-
o poza cat 1k de cuvine. oricum greutate cu ea nu car dar mai sunt care dau flesh-uri crezand ca am eu faza lunga.
am sunat doi distribuitori de pe net (1 a sus ca nu are si celalant nu stie)Attached FilesLast edited by MRemus; 29 April 2012, 22:08.
Comment
-
MRemus, cel mai indicat ar fi un set de faruri cu angel-eyes si senzori pe bascule, pentru reglare automata, dar sunt undeva la 550-600 de euroi.Last edited by crististreulea; 2 May 2012, 11:52.
Comment
Comment