Problema Reglare Faruri Angel Eyes Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Reglare Faruri Angel Eyes Logan

am vazut pe net angel eyes pentru logan. problema este ca loganu meu are reglare faruri din interor. acum preturile la angel eyes difera de la 300 pana la 1400 setul. ma gandesc ca cele mai ieftine nu au reglare faruri pentru greutate mare, iar cele scupe au. daca are cineva angel eyes -uri sau cunoaste acest tip de faruri sa ma lamureasca si pe mine.

Asa este...ideea e ca s-a realizat acest lucru chiar si la angelurile de la mega drive....deci se poate. Problema e ca nu iti pot spune ce si cum.......deoarece nu am asistat la modificare, dar am vazut-o functionala 100 %
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

spunea cineva ca a luat motorasele de reglare de la farurile stock si le-a pus pe angels-uri dar vorbesc din auzite nu-i nimic concret
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

Comment

@cristi3775 sa inteleg ca alea ieftine nu au reglare pe inaltime. pentru a avea reglare pe inaltime trebuie sa imi iau mai scumpe? o sa vorbesc cu un distribuitor sa vad daca alea scumpe au reglare ca doar arata la fel. parearea mea ca pot sa merg pe alea ieftine ca daca am greutate faru agen eye nu deranjeaza asa de tare ca farul stock. voi ce ziceti?@
        @Teo21Din nu e vorba de nici un motoras. cred ca e vorba de un surub care strange un cablu, dar nu motoras.
        Last edited by MRemus; 28 April 2012, 19:50.

Comment

parearea mea ca pot sa merg pe alea ieftine ca daca am greutate faru agen eye nu deranjeaza asa de tare ca farul stock. voi ce ziceti?
          Parerea ta nu-i buna, de fapt e buna dar pentru tigani si buzunarul tau, tot ce e prost calitativ si reglat necorespunzator deranjeaza. Tu ce intelegi prin deranjat tare si mai putin tare?

Comment

o poza cat 1k de cuvine. oricum greutate cu ea nu car dar mai sunt care dau flesh-uri crezand ca am eu faza lunga.
            am sunat doi distribuitori de pe net (1 a sus ca nu are si celalant nu stie)
            Attached Files
            Last edited by MRemus; 29 April 2012, 22:08.

Comment

MRemus, cel mai indicat ar fi un set de faruri cu angel-eyes si senzori pe bascule, pentru reglare automata, dar sunt undeva la 550-600 de euroi.
              Last edited by crististreulea; 2 May 2012, 11:52.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google