Inca nu am vazut ... Si am cautat si eu
Poze Kit-uri Logan.
Collapse
X
-
Kituri pt PH2 exista. Sunt doar barele schimbate atat nu si caroseria. Deci ar merge un kit de la Pilot, Prostreet s.A. Raman nemodificate triplele si farurile, inca nu au aparut special pt ph2. Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Kit de la pilotsigpic
!
Comment
-
Si ink un kit de logan facut de roby (ProTuning)....:P....
Comment
-
Un kit facut de firma Delta!sigpic
!
Comment
-
Putine lucruri cu adevarat interesante din pacate
Marea majoritate a kiturilor de la noi sufera de boala numita "prea mult"! Nici rotile mici nu le ajuta din pacate...
Se vede ca suntem la inceput in tuning, creatorii nostrii inca numara detaliile de pe kit in loc sa le cantareasca calitativ! Nici piata nu ajuta, pentru ca cere kit-uri cat mai "evazate", cu cat mai multe guri false de aerisire sau tevi de esapament.
In opinia mea, singurele reusite sunt cele mai discrete si scumpe dintre ele: kiturile de la Zender, Carline si culmea, Dacia! Pozele cu Prestige-ul din postul #47 si Logan-ul albastru cu jante Borbet (post #40) m-au convins...
Sunt sigur ca si celelalte kit-uri ar arata mai bine cu niste jante mai mari, dar cu cat un kit este mai agresiv, cu atat jantele par mai mici. Un exemplu ar fi Logan-ul TopArt, care desi este echipat cu jante de 17", acestea arata "mici" din cauza "exploziei" de dimensiune a modelului. Sper sa nu se supere TopArt pe mine ca-l dau ca exemplu negativ...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
FOARTE FOARTE FOARTE FRUMOASE TOATE KITURILE,eu consider ca toti au facut o treaba buna si merita respectul nostru pt munca lor si pt imaginea buna adusa loganului prin tunningul facut.BRAVO BAIETI.
ps sincer daca as fi pus in situatia sa aleg un kit nu cred ca m-as hotari usor in alegerea luisigpic
Comment
-
sincer kitul de la delta mi se fare fain si respectiv finut
Comment
Comment