Poze Kit-uri Logan.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta din turcia e chiar urat mie unul nu imi place deloc. Celelalte sunt frumoase

Comment

Foarte frumoase toate in afara de aia turcita ! Ii multumesc lui norby ca a facut acest thread....Imi navalesc ideei in cap acuma

Comment

Originally posted by Tudor_cj View Post
        Logan tuning din turcea
        Asta seamana cu o masina japoneza......Nu e frumos dar nici urat nu e....Iar cel din rusia e frumos, dar e cam patratos....
        ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Dacia din olanda (ultima de pe pagina 1).. Din fata nici nu zici ca e dacie. E foarte reusita
          1.5 dc

Comment

Urat mai e kitul ala facut turci.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pun si eu niste poze cu loganu meu!!!!!! Sper sa va placa nu este ceva iesit din comun dar nu am vrut sa fie prea incarcat!!!P1070292.JPG

P1070301.JPG

P1070320.JPG

Comment

Daca nici asta nu e incarcat....Enfin, daca nu ti-ai dat seama , era vb de kituri nu te prelungiri vitan style ;) daca era si pentru astea , puneam si eu poze cu al meu !
                App..Iti poti prezenta masina pe "my ride" ;)
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Norby89 View Post
                  Aici va rog sa postati poze cu toate kit-urile pentru Logan realizate pana acum!
                  primul kit facut la Baia Mare de Pro Street Tuning!

imi place kit ul de pe loganul albastru. Simplu si frumos. Dar cat costaa si unde pot sa-l comand stie cineva?

Comment

Iti las adresa mea de mail si daca te intereseaza iti pot spune de unde poti sa le iei. Dar sunt in general la magazinele care distribuie piese de Dacia Logan!! Pretul este undeva la 500ron tot kitul care include praguri, prelungiri fata spate.....

Comment

Kitul de la Dacia + Borbet T sper sa va placa
                      Attached Files

Comment

Imi place si mie kitul de la dacia.
                        dar daca e asa de scump..

Comment

Merci PROZAC ca ai prezentat masina mea !!!!!! Intra pe logan 1.8 si ai sa o cunosti mai bine:goodheart

Comment

Originally posted by mike26ro View Post
                            Imi place si mie kitul de la dacia.
                            dar daca e asa de scump..
                            numai tie ? Daca as avea de unde pune mana pe un set as face o copie
                            Logan by Renault Pure Blood
                            Nothing beats Low Cost

Comment

Originally posted by CriSTI68 View Post
                              numai tie ? Daca as avea de unde pune mana pe un set as face o copie
                              Puneti mai multi bani ,cumparati un kit ,faceti copii,si va iese mai ieftin,nu ?
                              eu personal nu as face o copie din cate stiu copia se face din fibra ,care este casanta iar originalul e din plastic moale si mai sunt si hartoape ca doar traim in ROMANIA cu 5 km de autostrada in 4 ani

Comment

Nu neaparat din fibra, sunt si alte materiale in afara de fibra, oricum la proiectul care il am eu tine de modelare la bara din fata dupa kit dacia si masca de fata dupa o mica idee inspirata de masca de fata de Renault Logan, deci la mine tot din fibra ar venii, in fine este o idee buna sa cumparam un kit si sa facem copii
                                Logan by Renault Pure Blood
                                Nothing beats Low Cost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google