Asta din turcia e chiar urat mie unul nu imi place deloc. Celelalte sunt frumoase
Poze Kit-uri Logan.
Collapse
X
-
Pun si eu niste poze cu loganu meu!!!!!! Sper sa va placa nu este ceva iesit din comun dar nu am vrut sa fie prea incarcat!!!P1070292.JPG
P1070301.JPG
P1070320.JPG
Comment
-
Daca nici asta nu e incarcat....Enfin, daca nu ti-ai dat seama , era vb de kituri nu te prelungiri vitan style ;) daca era si pentru astea , puneam si eu poze cu al meu !
App..Iti poti prezenta masina pe "my ride" ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Kitul de la Dacia + Borbet T sper sa va placa
Comment
-
Originally posted by CriSTI68 View Postnumai tie ? Daca as avea de unde pune mana pe un set as face o copie
eu personal nu as face o copie din cate stiu copia se face din fibra ,care este casanta iar originalul e din plastic moale si mai sunt si hartoape ca doar traim in ROMANIA cu 5 km de autostrada in 4 ani
Comment
-
Nu neaparat din fibra, sunt si alte materiale in afara de fibra, oricum la proiectul care il am eu tine de modelare la bara din fata dupa kit dacia si masca de fata dupa o mica idee inspirata de masca de fata de Renault Logan, deci la mine tot din fibra ar venii, in fine este o idee buna sa cumparam un kit si sa facem copiiLogan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
Comment