Dupa cum zice si titlul postati toate trofeele si diplomele castigate la orice concurs de masini, fie ele de audio,rally sau tuning.
Cupe,diplome Castigate De Membrii Forumului
Collapse
X
-
-
Inca nu e mare lucru la motor, am admisie directa pe filtru sport, evacuare de la catalizator din inox marit diametru la 54mm si toba sport, arcuri sport si resoftare.
urmeaza sa usurez volanta si sa ii modific chiulasa.sigpic
Comment
-
Cupa liceului la dansul ratelor , locul 1 fara felicitari
Comment
-
Locul 2 la Transport-AR 2007, concursul de indemanare (jaloane, parcare cu spatele la 90 de grade in spatiu marcat, intoarcere 180 de grade, dupa care sprint pana la linia de plecare unde se atinge un con fara a fi rasturnat, toate astea contra cronometru).
Anul acesta nu am ajuns sa particip fiindca am fost plecat la o nunta...Si acuma imi pare rau ca nu am tras o fuga pana la Expo de la TM unde era nunta, ca aveam de gand sa imbunatatesc acel loc 2sigpic
Comment
-
2 cupe: un Best Autohton si un Best Paint la Buzau.http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
Locul 7 la indemanare la tuning show la oradea, weekend-ul trecut, 29.06.2008. Cu loganul stock, in rodaj, 480km la bord, mers la maxim 4500rpm. Om normal, ce mai...
mareom a luat locul 4, cu un timp cu 4 secunde si ceva mai bun decat al meu.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment