Cupe,diplome Castigate De Membrii Forumului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by csebalyn View Post
    Locul 7 la indemanare la tuning show la oradea, weekend-ul trecut, 29.06.2008. Cu loganul stock, in rodaj, 480km la bord, mers la maxim 4500rpm. Om normal, ce mai...
    mareom a luat locul 4, cu un timp cu 4 secunde si ceva mai bun decat al meu.
    apropos: Seba niste poze de la tuning show-ul de la Oradea nu ne arati?
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Nu a fost nici un tuning show...Probe de indemanare din cate stiu
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

N-am poze. A fost si un fel de tuning show 14 au fost de toti, 2 nu s-au prezentat, oricum aveau timp de 1:42-1:43 si nu imi faceau probleme. Mareom a scos 1:29 si ceva...Locul 1 l-a luat un golf3 de vtm, tractiune integrala, locul 2 a mers la timisoara la giani (honda civic turbo), pe 3 a fost un bmw 320i, pe 4 mareom cu loganul. Gata off-topicul...
        Last edited by Cristi_Xp; 28 December 2008, 13:57.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Castigator Kia Drive to Glory... (nush daca se pune ca nu e cu logan) :P

Comment

oare in 2009 se mai organizeaza ceva?

Comment

Originally posted by ggd_87 View Post
              2 cupe: un Best Autohton si un Best Paint la Buzau.
              Mai adaug o cupa: Best Custom Exterior la 4 Tuning Drift & Sound.
              http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
              : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Originally posted by toba View Post
                oare in 2009 se mai organizeaza ceva?
                fii sigur ca o se mai organizeze. ultima legal racing cu sprint 1/4 mile si indemanari a avut loc in braila, iar dupa aceea a mai avut loc in craiova (parca)
                sigpic

Comment

Eu astept sa se organizeze ceva concurs de indemanare si prin zona mea (AR,TM,HD), ca pana la TRANSPORT-AR in iunie mai este...

Pacat ca nu se mai implica ACR-ul atat de mult precum o facea pe vremea lu' impuscatu'. Si acuma ma mai uit din cand in cand la diplomele lu' tata de la raliurile organizate de ACR prin anii 80...
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google