Aero Kit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

intai sa invete scrie si sa pronunte corect: "jante" nu jenti, genti, giante, geante etc. avem aspiratii la tuning si nu stim pe ce se deplaseaza masina
    PS: daca vrei kituri, intai pune suspensia, apoi jantele + anvelope, vezi cat coboara masina si abia dupa poti sa te gandesti sa pui un "kit aero"

Comment

Adevarul e ca i s-a facut o primire "tare frumoasa". Ne era tare greu sa-i dam niste explicatii constructive ...
      Avand in vedere ca omu are 31 ani si nu 17 ani faza cu mistourile nu prea au fost placute
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

totusi forumul acesta are o calitate superioara fata de celelalte doua. multi, majoritatea isi doresc sa ramana asa. de aici si aciditatea unora dintre noi.

Comment

Si o sa se ajunga la aceeasi aciditate ca pe dacia club?Unde daca intreaba cineva ceva e luat la misto, daca omu are preferance sau ambiance i se adreseaza clasica intrebare "de ce nu ai avut bani sa iei o varianta peste ce ai, dar ai bani de tuning?" ).

Totusi la unii useri mai vechi care scriu destul de incorect nu li se atrage atentia, sau la cei ce nu folosesc semnele de punctuatie de nu poti descifra o propozitie scrisa de ei sau sa iti dai seama daca e enunt sau intrebare, etc.
          AG 16 Y M A

Comment

Expertii nene...atitudinea unora nu e departe de a celor de pe *********(mistocari,minti comuniste etc etc)

"Kit aero" cred ca omul se refera la un kit aerodinamic nu pe la toate tiganiile.
            Last edited by Alex_MIU; 18 May 2012, 20:03.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Sincer si mie mi se pare ca s-a exagerat putin, sfatul meu pentru el este sa se uite pe sectiunea my ride si isi cam da seama singur ce trebuie facut ca un logan sa arate bine..si sfatul meu este arcuri + jante este primul lucru care trebuie facut la un tunning. Multa bafta !

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google