Dymos , nu conteaza cat se duce respectiva atata timp nu ai unde sa ii dai in goarna .
Tuning Facut Cu Toporul.
Collapse
X
-
@dymos: abia 200km/h? la motor de uscator de par si 9000 de euro, noua, cat ai vrea sa prinda? Si unde ai tu drumuri sa-i dai aia 200km/h?
revin la "abia". Sunt masini mult mai sumpe care nu prind "abia" 200km/h...Tuning-ul exterior, muzica, interior, poti sa-l faci la orice masina. Cand mergi cu ea la expozitie, nu conteaza cat prinde. E masina de salon, de fite...
sa revin la topic: nu-mi place masina respectiva. Nici kitul exterior, nici culorile. Parerea mea, fara sa vreau sa jignesc, masinii i s-a aplicat un kitch tuning de toata frumusetea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
1.E nefinisat,2.Eleronul este exagerat(exagerat de mare si urat),3.Bara fata arata ca si cum ar fi facuta din hartie si conturata cu foarfeca!!In poze arata bine dar sa il fi vazut pe viu!!X(!Are o priza de aer pe capota....Parca ar fi razatoare!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
E cam de prost gust, totusi este ceva munca acolo si e de apreciat.
Oricum nici nu mai arata a logan...
Comment
-
Nu e pe gustul meu acest logan, dar multora le place, iti zic asta pt ca acest logan e de la mine din Baia Mare si multa lume ramane impresionata cand il vede(mai multi fiind cei de la tara).Este prima masina tunata de firma respectiva si omul din greseli invata.Viitoarea masina sa speram ca va fi mai reusita.sigpic
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostDe ce ti se pare ca ii facut cu toporul fii mai explicit ce nu iti place ce trebuia schimbat. Mie imi plac culorile folosite, iar body kitul la fel.
Originally posted by adi_trif28 View PostNu e pe gustul meu acest logan, dar multora le place, iti zic asta pt ca acest logan e de la mine din Baia Mare si multa lume ramane impresionata cand il vede(mai multi fiind cei de la tara).Este prima masina tunata de firma respectiva si omul din greseli invata.Viitoarea masina sa speram ca va fi mai reusita.
PS: imi cer scuze ca am reinviat o relicva, dar prea mi-au placut posturile.
Comment
Comment