Oare sunt bune alea de la firma Pyle?
Neoane Exterioare
Collapse
X
-
Originally posted by alex86 View PostSi deci ceva omologat nu se gaseste?
Originally posted by RADU_LYN View PostOare sunt bune alea de la firma Pyle?
eu zic ca is ok,decat sa iei de la ceva firma de la care nici nu pre-a sa auzit!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Norby89 View PostDa,ai avea...Dar cum vezi gaborii repede le stingi )
Ideea nu e rea si nu stiu de ce nu da astia voie,le ia ochii la ceilalti?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Tie ti-ar sta bine ceva Aqua
@D-FENS : Bine zici...daca il vede militianu primu atunci e nasoala treaba si oricum..nici nu stii de unde te observa ca doara nu avem 10 ochi sa ne uitam totodata in fiecare directie.
Nici eu nu inteleg de ce e ilegal....se vede si mai bine masina, + ca nu deranjeaza...Last edited by Norby89; 29 May 2008, 23:01.sigpic
Comment
-
Ce am gasit pe net multicolor ajunge cam 480 lei...Asa ca e cam mult pentru niste neoane
Si decat alea Pyle mai bine astea
Since 1992, Streetglow creates lasting, customer-focused products, from Fast and Furious Gold Series kits to motorhome LEDs. Our quality and service breed loyalty. Enhance your vehicle with the unmistakable touch of Streetglow, whether it's a car, truck, motorcycle, boat, atv, utv, motorhome, or tractor trailer.Last edited by RADU_LYN; 29 May 2008, 23:41.
Comment
-
Da misto am vorbit cu Rudy poate ma rezolva el de ceva neoane cu leduri la pret bun.. Si cu mai multe culori o sa pun poze imediat ce le montez. Numai bine.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
O intervenit ceva.. Si nu mi-am mai achizitioinat in viitorul apropiat o sa imi iau.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Noa ca am uitat de film intre timp am reusit sa stric un neone oarecum cred sper sa nu .......Oricum o sa pun asa ca sa-ti faci o impresie in mare .Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
Comment