Neoane Exterioare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oare sunt bune alea de la firma Pyle?

Comment

Originally posted by alex86 View Post
      Si deci ceva omologat nu se gaseste?
      neoane si alte chesti de alte culori pe masina nu o sa gasesti niciodata omologate

Originally posted by RADU_LYN View Post
      Oare sunt bune alea de la firma Pyle?
      pyle este o firma buna,fac multe chestii,de la scule de muzica,la lcd in masina,si pana chiar si neoane.
      eu zic ca is ok,decat sa iei de la ceva firma de la care nici nu pre-a sa auzit!
      sigpic

Comment

Originally posted by Norby89 View Post
        Da,ai avea...Dar cum vezi gaborii repede le stingi )
        Si daca-l vede garcea primul?Eu daca as avea asa ceva le-as folosi doar cand as sta pe loc...Cam fara efect ce-i drept,dar fiecare cum se descurca.
        Ideea nu e rea si nu stiu de ce nu da astia voie,le ia ochii la ceilalti?
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu mi-as pune albe sau ceva gen aqua....Si sa fie cu led-uri obligatoriu.

Comment

Tie ti-ar sta bine ceva Aqua
            @D-FENS : Bine zici...daca il vede militianu primu atunci e nasoala treaba si oricum..nici nu stii de unde te observa ca doara nu avem 10 ochi sa ne uitam totodata in fiecare directie.
            Nici eu nu inteleg de ce e ilegal....se vede si mai bine masina, + ca nu deranjeaza...
            Last edited by Norby89; 29 May 2008, 23:01.
            sigpic

Comment

Conceptii tampite si comuniste...#@!!%^*!!!
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ce am gasit pe net multicolor ajunge cam 480 lei...Asa ca e cam mult pentru niste neoane
                Si decat alea Pyle mai bine astea
                Since 1992, Streetglow creates lasting, customer-focused products, from Fast and Furious Gold Series kits to motorhome LEDs. Our quality and service breed loyalty. Enhance your vehicle with the unmistakable touch of Streetglow, whether it's a car, truck, motorcycle, boat, atv, utv, motorhome, or tractor trailer.
                Last edited by RADU_LYN; 29 May 2008, 23:41.

Comment

Cea mai buna firma. Streetglow. Am auzit de la un prieten ca este si mai ieftin ,cam la 400 ron Streetglow cu o gramada de culori.Nush sigur,da oricum sunt frumoase
                  sigpic

Comment

Stiti vreun importator de la StreetGlow la noi in tara?

Comment

Stiti ce misto se vede cand treci in vitezape langa alte masini cu ele pe modul intermitent?......Super....Zici ca cine stie ce a trecut pe langa tine......Imi place sa fac depasiri noaptea ....
                      ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Da misto am vorbit cu Rudy poate ma rezolva el de ceva neoane cu leduri la pret bun.. Si cu mai multe culori o sa pun poze imediat ce le montez. Numai bine.
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

Cine stie prin Vitan daca se gaseste ceva neoane mai ieftine...Sau undeva in Bucuresti.
                          Am inteles ca in Doraly sunt ceva chinezarii

Comment

Keanule , poze ?
                            sigpic

Comment

O intervenit ceva.. Si nu mi-am mai achizitioinat in viitorul apropiat o sa imi iau.
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

Noa ca am uitat de film intre timp am reusit sa stric un neone oarecum cred sper sa nu .......Oricum o sa pun asa ca sa-ti faci o impresie in mare .
                                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google