Cel Mai Tare Exterior Level 1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Juriul este prezidat de cei de la R.A.R asa ca numerele la vedere pt a va putea lua taloanele
    sigpic

Comment

In afara de ce este aici http://www.loganclub.ro/forum/cleopa..._mpi-t714.html
      am mai pus protectii aripi, aparatori noroi si deschidere portbagaj din telecomanda masinii.
      Era sa uit, am pus si stickere cu Logan Club.
      Last edited by Cleo11; 8 June 2008, 13:39.
      sigpic

Comment

Cred ca am reusit sa ma inscriu
        http://www.loganclub.ro/forum/profile.php?do b03buz

Comment

Originally posted by ct-07-apv View Post
          Spoiler fata, spate, praguri, pleoape, unicate realizate in afara de praguri de mine, jante Wolfrace pe 17 cu cauciucuri de 225, faruri, stopuri, xenon, distantiere roti spate 30 mm, arcuri Weitec verzi -30 mm, toba sport borla 2 evacuari, Folie omologata Llumar, aerograf pe suprafata in relief pe capota, unicat in tara. Ce mai trebuie la exterior ca ziceti ca nu e gata? Plus ca am si interior si muzica.
          PS portbagaj fara semne sau deschidere care este pe buton din interior sau telecomanda
          Cum vrei ,io te-am bagat la level 3,doar ca m-am gandit ca nu e corect ca sa participati in aceeasi grupa cu Prostreetu de care stie toata tara... In fine...
          Mai sunt 3 zile !
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Baga-ma si pe mine level 3 : HAM -ul e cunoscut de toata tara
            sigpic

Comment

Mi-a venit o idee: sa introducem si stage 4. Stage 1 - masini apropiate de stock sau chiar stock, Stage 2 - masini cu ceva modificari (kituri de spoilere and shit), Stage 3 - masini cu modificari majore (culoare spectaculoasa, airbrush etc) si Stage 4 - "iluzie optica". La Stage 4 propun AOP-ul lui Seba
              Attached Files
              sigpic

Comment

Lol )
                sigpic

Comment

XP ,cand incepe ?
                  sigpic

Comment

La noapte ) sau maine noapte.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi xp tu nu participi?
                      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

haida hai sa inceapa concursu odata)
                        sigpic

Comment

Si eu ma bag cu ...My Blue Ride. Intrati aici.......http://www.loganclub.ro/forum/my_blu...rlr-t4302.html
                          Multumesc

Comment

Puneti si Levelu pe viitor

Comment

Ce viitor ca imediat incepe concursu
                              sigpic

Comment

Pe viitor fi mai exact cristi cand incepe competitia;)) Si ligheanu meu http://www.loganclub.ro/forum/logan_....html?p=131672 era sa nu mai apuc sa ma inscriu, si cum va fi locu 1 si atat sau se va face un clasament??
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google