Cel Mai Tare Exterior Level 1
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Logan 1.4 Mpi
Hop si eu............
Comment
-
Ma inscriu si eu cu GZB-ul (la stage 1 bineinteles ca masina mea nu are nici un fel de kit mai deosebit de spoilere si nici nu va avea)
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...322#post128322 , ultimele pozesigpic
Comment
-
Cristi pe mine sa ma bagi la level 3. Cred ca acolo m-as incarda. Masina nu e in lucru,e gata exterioru. Asta ca la interior nu prea m-am apucat e alta treaba,dar eu zic ca ma incadrez in level 3...
PS: apv ,tu exterioru il ai gata? Daca da te bagi in level 3 .Daca nu....2
Originally posted by Cristi_Xp View PostM-am gandit ca sectiunea asta sa fie impartita in 2 sau chiar 3 parti.
Un nivel de incepatori,care nu au apucat inca un kit de tuning,un nivel un pic mai avansat cu ceva kit de tuning,da masina inca in lucru,si un level 3,pentru masini in genul Prostreet,MKR...Etc...sigpic
Comment
-
Faza e ca masinile de stage 3 beneficiaza si de o oarecare publicitate.Ele sunt deja cunoscute ,arhicunoscute...Etc.De aia nu mi s-a parut corect sa intrati la aceeasi categorie.Daca vreti sa intrati la level 3 spuneti si va bag...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment