Cel Mai Tare Exterior Level 1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma bag si eu

Comment

Level 1 http://www.loganclub.ro/forum/b_63_y_z_j-t5072.html

Comment

Originally posted by mareom View Post
        Mi-a venit o idee: sa introducem si stage 4. Stage 1 - masini apropiate de stock sau chiar stock, Stage 2 - masini cu ceva modificari (kituri de spoilere and shit), Stage 3 - masini cu modificari majore (culoare spectaculoasa, airbrush etc) si Stage 4 - "iluzie optica". La Stage 4 propun AOP-ul lui Seba
        Locul 1-2-3 si premiul de consolare se acorda la seba ! )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by mareom View Post
          Mi-a venit o idee: sa introducem si stage 4. Stage 1 - masini apropiate de stock sau chiar stock, Stage 2 - masini cu ceva modificari (kituri de spoilere and shit), Stage 3 - masini cu modificari majore (culoare spectaculoasa, airbrush etc) si Stage 4 - "iluzie optica". La Stage 4 propun AOP-ul lui Seba
          Locul 1-2-3 si premiul de consolare se acorda la seba ! ) la categoria lui bineinteles...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Venit vazut votat
            Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Si je: http://www.loganclub.ro/forum/tuning...r-t3045p6.html

Comment

Nu mi se pare corect...Dar ca la orice alegeri..Romanesti..Deh..

Comment

Bafta concurentilor ce sa zic ;)
                  1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Multumim....Asa arata acuma masina (nu e facuta in photoshop) o sa mai pun poze maine

Comment

Cea mai tare masina = fiecare cu trocariciul lui asa ca va doresc la toti felicitari pentru ca ati cistigat fiecare si sa va folositi fericiti si sanatosi masinile
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Eu ma retrag din acest concurs frate, sa nu ma mai votati..Va rog eu.

Comment

Da ce ai patit frate?...De ce?
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

DC? Sa scriu si aicea ? Uitate la lvl3 dupa mine la nici un lvl nu a fost corect pana acuma....Ti se pare corect de exemplu ce masini sunt la lvl1 sunt de comparat?(cat au bagat uni in jante alti au bagat in toata masina) dar e acelasi lvl......Ai vro sansa?(decat ffff multi ptieteni....)
                            sigpic

Comment

Man de ce te superi nici eu nu mam bagat nici macar la level1 si am bagat o caruta de bani in trocarici jenti,anvelope,kit zender,folii onologate
                              am zis - o pentru mine cel mai frumos trocarici ii al meu ,pentru tine ii al tau asa ca indiferent si subliniez indiferent care iese primul pe acest tip de clasament tot al tau este primul pentru tine sau al meu pentru mine
                              cred ca nu isi aveau rostul aceste concursuri
                              sa discutat si rasdiscutat la my ride pt fiecare masina asa ca nu mai avea rostul inca unul numai daca postam sa ne aflam in treaba
                              cea mai frumoasa cioara ii a lui
                              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Foarte mare dreptate ai Sorin. Fiecare ar trebui sa-si considere masina lui cea mai frumoasa. Daca nu,inseamna ca nu tine la ea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google