Cel Mai Tare Exterior Level 1
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by mareom View PostMi-a venit o idee: sa introducem si stage 4. Stage 1 - masini apropiate de stock sau chiar stock, Stage 2 - masini cu ceva modificari (kituri de spoilere and shit), Stage 3 - masini cu modificari majore (culoare spectaculoasa, airbrush etc) si Stage 4 - "iluzie optica". La Stage 4 propun AOP-ul lui SebaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by mareom View PostMi-a venit o idee: sa introducem si stage 4. Stage 1 - masini apropiate de stock sau chiar stock, Stage 2 - masini cu ceva modificari (kituri de spoilere and shit), Stage 3 - masini cu modificari majore (culoare spectaculoasa, airbrush etc) si Stage 4 - "iluzie optica". La Stage 4 propun AOP-ul lui SebaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Multumim....Asa arata acuma masina (nu e facuta in photoshop) o sa mai pun poze maine
Comment
-
Cea mai tare masina = fiecare cu trocariciul lui asa ca va doresc la toti felicitari pentru ca ati cistigat fiecare si sa va folositi fericiti si sanatosi masiniletoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
-
DC? Sa scriu si aicea ? Uitate la lvl3 dupa mine la nici un lvl nu a fost corect pana acuma....Ti se pare corect de exemplu ce masini sunt la lvl1 sunt de comparat?(cat au bagat uni in jante alti au bagat in toata masina) dar e acelasi lvl......Ai vro sansa?(decat ffff multi ptieteni....)sigpic
Comment
-
Man de ce te superi nici eu nu mam bagat nici macar la level1 si am bagat o caruta de bani in trocarici jenti,anvelope,kit zender,folii onologate
am zis - o pentru mine cel mai frumos trocarici ii al meu ,pentru tine ii al tau asa ca indiferent si subliniez indiferent care iese primul pe acest tip de clasament tot al tau este primul pentru tine sau al meu pentru mine
cred ca nu isi aveau rostul aceste concursuri
sa discutat si rasdiscutat la my ride pt fiecare masina asa ca nu mai avea rostul inca unul numai daca postam sa ne aflam in treaba
cea mai frumoasa cioara ii a luitoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment