Da oarecum asa e , dar imi place si lihgeanu altuia mai mult ca al meu...(si sunt cateva)...Sincer daca tot vreti concurs....Prezinta fiecare masina(cu poze etc..) si le punem pe un alt forum(pejo,citroen,BMWetc) si sa voteze ei....(dar noi sa nu stim pe ce forum.....) si asa va fi parerea altora,nu vor fi influentati...
Cel Mai Tare Exterior Level 1
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu propun si masina lui @boris... E un inceput si asta!Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Pai ce inceput nene, niste vopsea pe capace? Niste fum pe geamuri? Daca conteaza asa mult folia pe geamuri si vopseaua pe capace, pe mine ma scoateti din "campionat"
Comment
-
Pai vad ca masinile la care s-a depus munca asidua nu sunt votate, respectiv a ta... Sunt votate abtipildele de pe geamuri si vopseaua de pe capace. Se mai voteaza deschiderea electrica la portbagaj (pe care unii o au inca de la aparitia loganului, in 2004) si fumul de pe stopuri.
LA MAI MARE. Eu unul incep sa-mi schimb impresiile despre acest forum...
Comment
-
-
Originally posted by virtualmansorin View PostEu cred ca nu sunt relevante aceste clasamente
Felicitarii tuturor posesorilor de LOGAN ! Pentru ca stiu ca pentru fiecare din voi aceasta masina nu reprezinta doar o cutie de tabla sau un utilajDegeaba gandesti daca esti prost!
Comment
-
Ce doare asta...
Pentru mine, masina asta e o bucata de tabla negalvanizata, spoita cu albastru egee, cu care imi car fundul paros prin oras... O tigaie cu roti Evo Corse.
Dar ce sa stie copiii cu mucii la nas ce inseamna Evo Corse, Tarox, Master Tuner, Racing Nick, nopti nedormite si munca asidua? E muuult mai simplu sa pui o folie pe geam, undeva in spatele blocului, la Gigi care lucreaza la brutarie s in timpul liber mai face si el un ban cinstit...Last edited by dsign; 16 June 2008, 12:29.
Comment
Comment