Cel Mai Tare Exterior Level 1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da oarecum asa e , dar imi place si lihgeanu altuia mai mult ca al meu...(si sunt cateva)...Sincer daca tot vreti concurs....Prezinta fiecare masina(cu poze etc..) si le punem pe un alt forum(pejo,citroen,BMWetc) si sa voteze ei....(dar noi sa nu stim pe ce forum.....) si asa va fi parerea altora,nu vor fi influentati...
    sigpic

Comment

Eu propun si masina lui @boris... E un inceput si asta!
      Attached Files
      sigpic

207 noir obsidien

Comment

Pai ce inceput nene, niste vopsea pe capace? Niste fum pe geamuri? Daca conteaza asa mult folia pe geamuri si vopseaua pe capace, pe mine ma scoateti din "campionat"
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Ce sa faci dsign degeaba ai masina lucrata daca nu ai folie.....Si prieteni.

Comment

Pai vad ca masinile la care s-a depus munca asidua nu sunt votate, respectiv a ta... Sunt votate abtipildele de pe geamuri si vopseaua de pe capace. Se mai voteaza deschiderea electrica la portbagaj (pe care unii o au inca de la aparitia loganului, in 2004) si fumul de pe stopuri.

LA MAI MARE. Eu unul incep sa-mi schimb impresiile despre acest forum...
            _

sigpic

Comment

Pai se voteaza pretenii intre ei...
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si mai ales daca locatia ta e in garaj...Cati prieteni sa ingramadesti intr-un garaj?
                Daca aparea localitatea...Altfel te vedea lumea

Comment

Ei da, hai ca ma facusi sa rad
                  _

sigpic

Comment

Eu cred ca nu sunt relevante aceste clasamente
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Pai si cum ar fi mai relevant?

Comment

Originally posted by virtualmansorin View Post
                        Eu cred ca nu sunt relevante aceste clasamente
                        pai e doar o ocupatie sa avem de lucru si sa gasim motive de cearta .. Fiecare masina este unica in felu ei are frumusetea ei plus functionalitatea pentru fiecare din noi reprezinta altceva .. Nu putem sa comparam sau sa evaluam o masina pana nu avem o lista de criterii pe care sa le putem verifica .. Pe scurt nu putem fi obiectivi si nici nu e cazul
                        Felicitarii tuturor posesorilor de LOGAN ! Pentru ca stiu ca pentru fiecare din voi aceasta masina nu reprezinta doar o cutie de tabla sau un utilaj
                        Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Nota 10 ai pus punctul pe i,ai exprimat in cuvinte ceea ce eu nu am spus sau scris
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Felicitari pentru masina boris..., chiar am stat un an sa ma gandesc ce sa ii fac sa arate bine dar nu m-am gandit sa ii vopsesc capacele... acu dau fuga la vopsitorie...

doamne fereste
                            Last edited by pitt; 16 June 2008, 12:08.
                            1.5dci
                            B-04-RZZ

Comment

Ce doare asta...

Pentru mine, masina asta e o bucata de tabla negalvanizata, spoita cu albastru egee, cu care imi car fundul paros prin oras... O tigaie cu roti Evo Corse.

Dar ce sa stie copiii cu mucii la nas ce inseamna Evo Corse, Tarox, Master Tuner, Racing Nick, nopti nedormite si munca asidua? E muuult mai simplu sa pui o folie pe geam, undeva in spatele blocului, la Gigi care lucreaza la brutarie s in timpul liber mai face si el un ban cinstit...
                              Last edited by dsign; 16 June 2008, 12:29.
                              _

sigpic

Comment

In concluzie votati folia! Si capacu!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google