Cel Mai Tare Exterior Level 1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dsign View Post
    Ce doare asta...

Pentru mine, masina asta e o bucata de tabla negalvanizata, spoita cu albastru egee, cu care imi car fundul paros prin oras... O tigaie cu roti Evo Corse.

Dar ce sa stie copiii cu mucii la nas ce inseamna Evo Corse, Tarox, Master Tuner, Racing Nick, nopti nedormite si munca asidua? E muuult mai simplu sa pui o folie pe geam, undeva in spatele blocului, la Gigi care lucreaza la brutarie s in timpul liber mai face si el un ban cinstit...
    Mai nea Dsign hai ca deja devi penibil.Parca esti un pusti de 10 ani care e complexat si frustrat ca n-a fost facut si el pionier.
    Atata te tot lauzi cu evo corse,etc. Tu le stii pe toate ,esti cekl mai bun ,cel mai cel.....BINEEEEEEEEEEEEEEE am inteles !
    Si daca oamenii au folie ce e cu asta? Poate de atata au bani.Asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti aici in stanga si in dreapta ca si cum tu esti superior de restul LOGANISTILOR si restu sunt inferiori.
    Sunt sigur ca oamenii daca ar avea bani si-ar pune si ei TAROX sau REMUS dar asta nu inseamna ca nu stiu ce e aia si in nici un caz ca au muci la nas.
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Da? N-am nimic cu tine, dar ia gandeste-te tu in felul urmator: cata lume intoarce capul pe strada dupa o masina ca a mea sau a lui dsign, paulic, felix, si cata lume intoarce capul dupa a ta ? Poate asa intelegi de ce nu este corect acest poll. Sincer sa fiu acest poll trebuia facut pe alt forum de alta marca(citroen pejo ETC ca sa fie cat de cat impartial) si atunci am fi vazut niste rezultate adevarate, nu "hai vecine voteaza-ma ca-ti dau o bere".

Comment

Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
        Mai nea Dsign hai ca deja devi penibil.Parca esti un pusti de 10 ani care e complexat si frustrat ca n-a fost facut si el pionier.
        Atata te tot lauzi cu evo corse,etc. Tu le stii pe toate ,esti cekl mai bun ,cel mai cel.....BINEEEEEEEEEEEEEEE am inteles !
        Si daca oamenii au folie ce e cu asta? Poate de atata au bani.Asta nu inseamna ca trebuie sa jignesti aici in stanga si in dreapta ca si cum tu esti superior de restul LOGANISTILOR si restu sunt inferiori.
        Sunt sigur ca oamenii daca ar avea bani si-ar pune si ei TAROX sau REMUS dar asta nu inseamna ca nu stiu ce e aia si in nici un caz ca au muci la nas.
        nenea, eu te inteleg ca sunteti din timisoara ( tu si boris ) dar sa fim putin realisti si sa recunosti si tu ca nu are ce cauta aici un capac vopsit .
        eu nu vad unde s-a laudat ca are evo corse si ca el este miezul.
        recunosc ca si eu am luat putin lumea la misto pentru ca nu-mi explic cum sa ajunga masina lui boris in pool.... , uite exemplu; masina argintie din poza este a mea si nu cred ca este atat de frumoasa sa intre in acest pool , dar cand am vazut capacul vopsit.. nu am rezistat .
        Attached Files
        Last edited by pitt; 16 June 2008, 19:31.
        1.5dci
        B-04-RZZ

Comment

Aiurea sunteti dece nu ati zis regulile de la inceput.....Imi puneam si eu in photoshop folie pe geamuri(si pe parbriz sa dea bine) si pe stopuri , puneam niste jante CMS sau renumitele KM made in Japan)) etc.....Numi vine sa cred ce vad pe cuvant as da exemple dar sar supara pe mine.....Dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpu))
          sigpic

Comment

Originally posted by pitt View Post
            nenea, eu te inteleg ca sunteti din timisoara ( tu si boris ) dar sa fim putin realisti si sa recunosti si tu ca nu are ce cauta aici un capac vopsit .
            recunosc ca si eu am luat putin lumea la misto pentru ca nu-mi explic cum sa ajunga masina lui boris in pool.... , uite exemplu; masina argintie din poza este a mea si nu cred ca este atat de frumoasa sa intre in acest pool , dar cand am vazut capacul vopsit.. Nu am rezistat .
            Prietene! Aici nu se ia lumea la mistho.Este un alt forum unde se ia LUmea la mistho

Comment

Originally posted by avionulnegru View Post
              Da? N-am nimic cu tine, dar ia gandeste-te tu in felul urmator: cata lume intoarce capul pe strada dupa o masina ca a mea sau a lui dsign, paulic, felix, si cata lume intoarce capul dupa a ta ? Poate asa intelegi de ce nu este corect acest poll. Sincer sa fiu acest poll trebuia facut pe alt forum de alta marca(citroen pejo ETC ca sa fie cat de cat impartial) si atunci am fi vazut niste rezultate adevarate, nu "hai vecine voteaza-ma ca-ti dau o bere".
              Bogdane tot respectu daca se uita lumea la masinile voastre.Foarte bine
              Dar asta nu inseamna sa vi aici sa jignesti si sa faci restu membriilor copii cu mucii la nas.
              Si iti mai spun ceva....Respecta daca vrei sa fii respectat

Comment

Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
                Prietene! Aici nu se ia lumea la mistho.Este un alt forum unde se ia LUmea la mistho
                amice
                vezi ca "sorinj" a inceput cu mistoul cand a postat "Eu propun si masina lui @boris..."
                1.5dci
                B-04-RZZ

Comment

recunosc ca si eu am luat putin lumea la misto pentru ca nu-mi explic cum sa ajunga masina lui boris in pool.... , uite exemplu; masina argintie din poza este a mea si nu cred ca este atat de frumoasa sa intre in acest pool , dar cand am vazut capacul vopsit.. Nu am rezistat .
                  amice
                  vezi ca "sorinj" a inceput cu mistoul cand a postat "Eu propun si masina lui @boris..."
                  Fratzika @pitt (bull) si @design nu inteleg de ce va inflamati asa... In primul rand @boris nici nu cred ca stie ca i-am propus masina la L1, in al doilea rand daca va este teama ca ar putea castiga masina lui boris titlul de "cel mai tare exterior L1" atunci sunteti jalnici. Era un fel de gluma, care a reusit de minune, si cred ca la ora asta @boris se prapadeste de ras!

Daca credeti ca pe acest forum se mai voteaza "pe bune" atunci sunteti naivi, si va inteleg intr-un fel datorita varstei (mai am un coleg din LC Arad, care s-a suparat pe mine ca i-am spus in particular o parere obiectiva).

Bafta la campania electorala... Si fie ca cel mai bun sa castige! (nu stiu ce! Dar sa castige).
                  sigpic

207 noir obsidien

Comment

Vedeti de ce vam spus de atitea ori ca nu este relevant acest clasament
                    hai baieti nu va mai ofticati ca tot cioara lui ii mai frumoasa si daca mie imi placa sami frec 2 dungi pe geam asta este imi place mie si nu conteaza daca intoarce cineva capul dupa masina
                    nu are nici un rost sa va inflamati asa fiecare baga citi bani are si citi isi poate permite pentru trocariciul lui
                    a zis paulic mai sus ca pentru fiecare ii mai important ceva sa puna la masina asa ca ce vreti boris cind sia vopsit capacele de buda era "hi" asa ca ce va ofticati fiti si voi manga vreo 2 ore si o sa faceti ca mine (la 20 de ani iam pus masina dacia 500 a cuiva sus pe tomberoanele de gunoi si iam vopsito cu ce am avut prin casa) si va faceti atunci tuning de tuning si toti o sa intoarca capul dupa voi
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Adevarul este ca nu intorci capul numai dupa ceva frumos,ci il intorci si dupa ceva foarte urit. Daca nu stii sa faci ceva frumos alegi varianta cealalta.

Comment

Originally posted by sorinj View Post
                        Fratzika @pitt (bull) si @design nu inteleg de ce va inflamati asa... In primul rand @boris nici nu cred ca stie ca i-am propus masina la L1, in al doilea rand daca va este teama ca ar putea castiga masina lui boris titlul de "cel mai tare exterior L1" atunci sunteti jalnici. Era un fel de gluma, care a reusit de minune, si cred ca la ora asta @boris se prapadeste de ras!

Daca credeti ca pe acest forum se mai voteaza "pe bune" atunci sunteti naivi, si va inteleg intr-un fel datorita varstei (mai am un coleg din LC Arad, care s-a suparat pe mine ca i-am spus in particular o parere obiectiva).

Bafta la campania electorala... Si fie ca cel mai bun sa castige! (nu stiu ce! Dar sa castige).
                        buna gluma, caracteristic varstei.
                        1.5dci
                        B-04-RZZ

Comment

Da de ce trebe sa existe discutii contradictorii la un amarat de concurs...
                          Asta nu inseamna ca masina votata este cea mai cea...Ci doar ca respectivul a promovat mai bine masina lui in acest concurs.Va rog lasati discutiile si incercati sa votati obiectiv
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Intradevar nu ar trebui sa existe discutii si asa este, poate uni si-au promovat mai bine masina,dar din 25 de votanti toti sa fie din aceeasi localitate, mi se pare putin cusut cu ata alba.

Comment

Aici se vede crema acestui forum... Pe forumul unde se face misto am respectat regulile si am invatat acum 4 ani ceea ce voi invatati acum, aici. Pe forumul ala mi-am facut prieteni de-o viata, de la care am de invatat mereu. Aici, daca nu ai folie, nu esti cool.

@Road Empire, ma scuzi ca ti-am lasat impresia aceea de laudaros, dar cu banii de TAROX, altii isi iau faruri Angel, care nu-s bune nici de aruncat, cu banii de arcuri sport altii isi iau capace cu spinner si exemple iti pot da.

Ma bucur totusi ca ideea lui sorinj a fost o gluma. Ar fi fost cam blasfemie pe aici.

Cine ma cunoaste, stie ca eu nu ma aprind la chestiile astea. Dincolo de cuvintele de aici, sunt mult prea calm pt voi

PS: Stiti vorba aia, cine n-are batrini, sa-si cumpere... Noi pe-aci il avem pe PAULIC si uneori si pe Felix, bine ca nu-l avem pe boris printre noi, ca ne faceam ori betivi, ori pictori (gluma)
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Cu alte cuvinte ,sint facut MOS asa ,pe fata. Multumesc Dany.
                                Ci ne n-are batrini sa-si cumpere iar cine are.......?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google