Cel Mai Tare Exterior Level 1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravos, vad ca exemplul meu de la celelalte concursuri a fost urmat...

Eu aici m-am votat singur, ca am vazut ca se poarta :P

@evo, sti doar ca n-am impus nimanui sa nu-si ia faruri sau sa nu-si puna folie. Fiecare cu gustul sau.

Pina una alta, astazi am primit un set de xenoane pt farurile de ceata, este ceva ce-mi doream de mult, mai ales ca circul mult noaptea. O sa pun si poze pe topicul meu...
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Dane ,dar tu ai si pe faruri xenon din cite stiu. Felicitari pentru cele de proiectoare. De citi watti le-ai luat?

Comment

• 35w, le-am primit... Faurile sunt de 55w
        _

sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post
          Pina una alta, astazi am primit un set de xenoane pt farurile de ceata, este ceva ce-mi doream de mult, mai ales ca circul mult noaptea. O sa pun si poze pe topicul meu...
          off topic: (raspuns)

BRAVO @design... Pe din astia ca tine ii injura toata lumea noaptea, ca nu stiu sa foloseasca masina daca nu are instructiuni de utilizare! Pe langa faptul ca farurile de ceata sunt facute pentru a fi folosite numai pe timp de ceata si nu noaptea cand nu e ceata afara (ceata din privire nu se ia in considerare), daca mai si bagi xenoane, ai orbit pe oricine iti sta in fata! Dar deh... Traim in romania, unde respectul pentru ceilalti este ZERO. Din pacate cu atitudinea asta nu te nasti ci o dobandesti, si apoi e mai greu sa scapi de ea.

Te rog sa ma scuzi daca te-am deranjat si daca parerea mea e alta decat a ta.
          Last edited by sorinj; 19 June 2008, 17:43.
          sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Dsign, nu crezi ca deranjezi cu xenoanele din proiectoare folosindu-le noapte si nu pe timp de ceata? Sa nu imi zici acum ca o sa le reglezi bine ca nu prea ai cum, tot deranjeaza!

Comment

• Nu cred, dragii mei, ca deranjez, ca proiectoarele mele sunt neaprinse de luni de zile, de la ultima ceata. Nu mi-au trebuit, datorita faptului ca ele lumineaza undeva jos, ori acolo lumina este inutile in conditii normale.

Ei, dragilor, atunci, la ultima ceata, mi-am dorit xenon pe proiectoare, deoarece nu vedeam nimic.

Repede ati sarit la gitul meu, uliilor hulpavi care-mi sunteti

Daca vreti sa stiti, si eu condamn folosirea proiectoarelor in conditii normale, pentru ca intr-adevar, deranjeaza. Daca mai si pui xenon, atunci e jale.

Totul ce am pe masina a fost pus de nevoie : jante, anvelope, frine, xenon, piele pe volan... Asa ca la mine nu se merge la fita, cu toate xenoanele din lume aprinse, sa vada bulevardu' ca eu sunt "fashion".

Ati gresit omul pentru tirul de rachete, colegii
              Last edited by dsign; 20 June 2008, 00:56.
              _

sigpic

Comment

• Vulpea cind n-ajunge la struguri zice ca sint acri.

Comment

• Ei, au si ei dreptate in felul lor, dar asa cum am spus, nu sunt eu omul lor
                  _

sigpic

Comment

• Stai linistit ca nu ma insel.

Comment

• Ai scris cu degetelele tale ca circuli mult noaptea, nu ca circuli mult pe timp de ceata. Noi acum ce sa fi inteles?
                      Paulic:vezi ca nu s-au copt strugurii pe la noi!

Comment

• Tocmai de aceea am scris ca-s acri. Daca s-ar fi copt peste tot la fel de repede ar fi fost bine ca nu mai erau asa scumpi....Pardon,acri.

Comment

• Pai daca circul mult noaptea, inseamna ca am mai multe sanse sa ma intilnesc cu situatii limita, de genul ceata, fum, praf, cind e nevoie de lumina aceea care vine chiar deasupra solului.
                          _

sigpic

Comment

• Cainii latra, ursul merge...Felicitari pentru "designul" masinii tale.
                            Succes!

Comment

• Multam, cred...
                              _

sigpic

Comment

• Castigator SUPERCAR
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google