If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cat despre concurs,nu ma intereseaza cine castiga,ca nu e cine stie ce mare premiu in joc ca sa zic ca fac dracu`n 4 sa castig. Eu mi-am facut masina cum am crezut eu (si cred ca si Paulic si resu la fel,dupa cum dorintele,confortu si placerea lor).
1.
Sint intru totul de acord cu tine,si te rog frumos sa ma crezi ca am intrat in concursul asta doar pentru divertisment. In rest ce sa zic,nu iti doresc decit succes.
PS .Stiu ca tu esti prieten cu TAU .As avea si eu de modificat ceva la fetele interioare,ce zici ma ajuti?
@Norby89: baietii cam au dreptate. Eu asa am aflat de concurs,dintr-un mass de la de tine,imi pare rau ca nu am arhiva la mess,ca iti aratam.
GGD , stiu ca tu nu ma suporti ca am bara cum ai avut tu si bla bla bla,vechile povesti dar nu mai vorbi aiurea.Io nu am dat niciun mass ,ai inteles? Acuma ma minti pe fata? Ce oameni ..... N-ai cu cine domle,niste tarani!
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment