Campionat Cel Mai Tare Interior

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ggd_87 View Post
    cat despre concurs,nu ma intereseaza cine castiga,ca nu e cine stie ce mare premiu in joc ca sa zic ca fac dracu`n 4 sa castig. Eu mi-am facut masina cum am crezut eu (si cred ca si Paulic si resu la fel,dupa cum dorintele,confortu si placerea lor).
    1.
    Sint intru totul de acord cu tine,si te rog frumos sa ma crezi ca am intrat in concursul asta doar pentru divertisment. In rest ce sa zic,nu iti doresc decit succes.
    PS .Stiu ca tu esti prieten cu TAU .As avea si eu de modificat ceva la fetele interioare,ce zici ma ajuti?

Comment

Originally posted by ggd_87 View Post
      @Norby89: baietii cam au dreptate. Eu asa am aflat de concurs,dintr-un mass de la de tine,imi pare rau ca nu am arhiva la mess,ca iti aratam.
      GGD , stiu ca tu nu ma suporti ca am bara cum ai avut tu si bla bla bla,vechile povesti dar nu mai vorbi aiurea.Io nu am dat niciun mass ,ai inteles? Acuma ma minti pe fata? Ce oameni ..... N-ai cu cine domle,niste tarani!
      sigpic

Comment

Castigator Paulic
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google