De ce nu ?
Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sistemul meu :
fata 16.5 " MTX - 65w
spate 17 " Pioneer - 80 w
MP3 : Pioneer DEH 5800 4 x 50wLast edited by Thejock3r; 11 June 2008, 11:56.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Inscrierile s-au terminat,nu va mai inscrieti.Am facut o exceptie,si te-am bagat.Restul,votati !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Parerea mea ii ca ar trebui fiecare sa taca.. nu zic.. Nimic avand in vedere ca tu singur te-ai votat........ Ii Fair Play nu ma votez sa castig.. Eu.. Asta chiar de la tine nu trebuia sa vina.. Ca sa se voteze cel mai tare sistem audio nu prietenii si amicii.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Cel mai corect ar fi sa se masoare decibelii? Ar fi trebuit sa se spuna de la bun inceput criteriul care trebuie urmat pentru a se vota.Pana atunci,daca tot e la moda,ceva poze cu wooferul si ce se afla in spatele lui
Comment
-
De cand s-a deschis acest concurs am propus un arbitru ca sa fie toata lumea multumita.Postati voi poze ca eu am la my ride, unde consider ca e corect sa le pun.Sau credeti ca nu se mai uita lumea acolo? Faceti poze din mai multe unghiuri si cat mai colorate ca pe asta se dau voturisigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Nu are rost sa ne certam intre noi, ca oricum castigatorul nu are nimic de castigat, si nu m-am votat pe mine doar asa, m-am votat deoarece , dupa parerea mea am cel mai tare sistem dintre ce am vazut, asta nu e ca vreau sa ma laud, dar eu nici nu vroiam sa ma inscriu la acest concurs kiar de aia pt a nu avea cineva impresia ca vreau sa ma laud.Eu stiu ce poate sistemul meu, cati bani am bagat in el, cati Db scoate OFICIAL masurat la un concurs etc, deci ma doare undeva cine castiga si cine pierde.sigpic
Comment
-
KeanuRev si pe tine cine te-a votat , te-a votat ca sunt prietenii tai stai linistit, nu ca ai avea tu sistemul cel mai tare, asa ca........si oricum la Watti si Db NU AI cum sa castigi, stai lejer, esti departeLast edited by adi_trif28; 12 June 2008, 22:13.sigpic
Comment
-
Intre noi chiar nu ne certam dar propun ca pana la terminarea poll-ului sa terminam cu postatul aiurea aici.La inceput s-a pus doar de link-ul de la my ride dar vad ca deja se ajunde la altele.Cunoscatorii stiu ce sa voteze,vor vota calitatea nu imagineasigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Ma bag si eu la concurs dar la mine nu e putere ci Sound Quality si decibeli nu am multi doar 134.1
Cam asta e sistemu:
-4 difuri Dragster 75 RMS + 4 twetere legate pe un amplif Aviator 4x60 RMS
-1 tub bass Dragster 250 RMS legat la un amplif Aviator 2x90 RMS
toata masina a fost recablata si urmeaza sa o si antifonez in viitorul apropiat
Uite si niste poze si un film
EDIT: Cristi faci o exceptie si cu mine ?Last edited by Evolution; 12 June 2008, 22:42.sigpic
Comment
-
Eu am pus poze pe therd deoarece eu nu am avut un topic deskis cu sonorizarea mea, sistemul meu audio era pus la un alt topic si se gasea destul de greu, de aceea am considerat ca e mai bine sa pun poze cu componentele sistemului, poze luate de pe un site care vinde asemenea componente, asa ca imi pare rau daca am gresit cu ceva, sa nu credeti doamne fereste ca am vrut sa fiu mai presus ca si altii, si poza cu wooferul din portbagaj am pus-o doar asa, ca idee, sa va dati seama cam cum arata, nicidecum sa ma laud.
toate cele bunesigpic
Comment
-
Originally posted by adi_trif28 View PostKeanuRev si pe tine cine te-a votat , te-a votat ca sunt prietenii tai stai linistit, nu ca ai avea tu sistemul cel mai tare, asa ca........Si oricum la Watti si Db NU AI cum sa castigi, stai lejer, esti departeLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment