Abia astept.Multam ktl si aby.Adevarati
Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu am facut asta ca sa iti ceri scuze stai linistit.
Am filmat cu telefonul si nu cu aparat profesional si la cat a fost de tare nu mai intelegeai nimic.
Firma DraGster nu iti zice nimic ?
totusi "drag" ala vine de la ceva
PS: nu e cazu sa te lasi de muzica fiecare gresimLast edited by Evolution; 16 June 2008, 20:57.sigpic
Comment
-
Am auzit de dbdrag daca acolo vrei sa ajungi.Sunt placut impresionat desi sincer parca tot nu imi vine sa cred.E o dovada destul de clara dar crede-ma ca am ascultat masini de 10 ori mai bine facute si parca nu scoteau atat.
felicitari inca o datasigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Votat pe gigi-tigareta pentru sistemul cu GZ. SUnt fan GZ si am vazut la lucru cam tot ce se putea de la ei. Deci am votat cu gigi pentru ca a stiut ce a ales.
Concursul nu e chiar relevant, dar mi-a placut ce-am vazut.
Comment
-
Originally posted by adu89 View Post@dsign: ai auzit si celelalte sisteme de esti sigur de ce ai spus?
exemple de alte sisteme ca sa facem comparatie.
evo la db aia trebuia sa trepideze vreun bradut pe la oglinda vreo treaba ceva dar nu mai zic nimic.s-a vazut ce era de vazutsigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
@adu89 Pai unde sa le aud colegule, pe forum, filmate cu telefonul? Imi pare rau, dar eu nu sunt arbitru si nici aparat de masurat presiunea. De aia am zis ca acest concurs nu are relevanta. Eu mi-am justificat votul, acum leaga-te te rog de ceilalti votanti ;)
Comment
Comment