Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gasesc si o modalitate ca nu mai joace si atunci nu va mai fi banda aceea alba
Leave a comment:
-
Poze noi.Aici se mai uita lumea pe cand la my ride mai rar.
Leave a comment:
-
Nu te contrazic numai ca filmuletul nu prea e relevant dar il cred
Leave a comment:
-
Oricum gigi , te asigur ca se aude super clar la evo in masina si tare.Deci e de o calitate super muzica la el in masina,nu te doare capu,nu nimic,totul merge cum trebuie.Si se si simte bassu,dar nu in exces.
Leave a comment:
-
@adu89 Pai unde sa le aud colegule, pe forum, filmate cu telefonul? Imi pare rau, dar eu nu sunt arbitru si nici aparat de masurat presiunea. De aia am zis ca acest concurs nu are relevanta. Eu mi-am justificat votul, acum leaga-te te rog de ceilalti votanti ;)
Leave a comment:
-
Originally posted by adu89 View Post@dsign: ai auzit si celelalte sisteme de esti sigur de ce ai spus?
exemple de alte sisteme ca sa facem comparatie.
evo la db aia trebuia sa trepideze vreun bradut pe la oglinda vreo treaba ceva dar nu mai zic nimic.s-a vazut ce era de vazut
Leave a comment:
-
Evo ce a fost cu "melodia" aia ca eu nu prea am auzit mare lucru ?
) Oricum pacat ca nu te-ai bagat la concurs in timp ca sigur luai un loc bun.
Leave a comment:
-
O gama entry level pentru o masina entry level.Watch my ride ca vine radioactive xd-al
Leave a comment:
-
Votat pe gigi-tigareta pentru sistemul cu GZ. SUnt fan GZ si am vazut la lucru cam tot ce se putea de la ei. Deci am votat cu gigi pentru ca a stiut ce a ales.
Concursul nu e chiar relevant, dar mi-a placut ce-am vazut.
Leave a comment:
-
Traim in romania si ai unde le face.La ce are omul ala in atelier ma mir ca nu le faci la el
Leave a comment:
-
Pe viitor vreau sa ma scap de butoiu din spate si sa imi pun ceva puternic pe 20 de cm pe fatza in consola centrala
sau ceva putin mai mare numa sa ma rezolve cineva cu modificarea
Leave a comment:

Leave a comment: