Campionat Cea Mai Tare Evacuare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite si evacuarea mea

Comment

Spark cam tarziu te-ai bagat ,nush daca te mai inscrie.
      sigpic

Comment

Acu am observat ce sa fac , nu ma supar daca nu ma inscrie

Comment

Si pentru mine tot cam tarziu este ...Daca imi da-ti voie sa lasa-ti un mesaj...

Comment

Ma bag si eu daca se mai poate. Hai Cristi XP fa te rog si pt noi o exceptie ca sincer habar nu am avut de concursurile astea

Toba este Racing Sport full inox, toba intermediara scoasa si marit diametru la traseu la 50mm pana la catalizator, tot este din inox.
            sigpic

Comment

Votat mareom, stie dinsul pt ce
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Originally posted by Evolution View Post
                Ma bag si eu daca se mai poate. Hai Cristi XP fa te rog si pt noi o exceptie ca sincer habar nu am avut de concursurile astea
                sorry...Da e inceput concursul de cand ...Mai un pic si e gata.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Aha .. Deci nu se mai pot face inscrieri cristi oricum la capitol galagie al tau e cel mai bun cred .. Si cel mai tare)
                  Its just a car ...

Comment

Asa si trebe ! )
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi votul meu iti apartine ptr ca ai si o sa ai pe viitor cea mai tare baraitoare
                      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Originally posted by KaTaLyn View Post
                        Cristi votul meu iti apartine ptr ca ai si o sa ai pe viitor cea mai tare baraitoare
                        Aha ...Deci votul trebuia sa fie secret....KTeL ...De ce mai spui oricum ...Sti u ( dubla evac )

Comment

ABY eu unul nu am secrete fata de nimeni, mie asa imi place sa spun pe fata ca sa moara dusmani....Pacat ca nu te-ai bagat si u cu evacuarea, ca sigur puteai sa castigi acest mic capmionat pe evacuare ptr ca eu ti-am vazuto Live...
                          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Originally posted by KaTaLyn View Post
                            ABY eu unul nu am secrete fata de nimeni, mie asa imi place sa spun pe fata ca sa moara dusmani....Pacat ca nu te-ai bagat si u cu evacuarea, ca sigur puteai sa castigi acest mic capmionat pe evacuare ptr ca eu ti-am vazuto Live...
                            Am cerut sa intru si eu ,dar era prea tarziu .....Altadata sunt cu un pas inainte :P ...

Comment

Concurs terminat .Castigator ...Eu

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google