Uite si evacuarea mea
Campionat Cea Mai Tare Evacuare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma bag si eu daca se mai poate. Hai Cristi XP fa te rog si pt noi o exceptie ca sincer habar nu am avut de concursurile astea
Toba este Racing Sport full inox, toba intermediara scoasa si marit diametru la traseu la 50mm pana la catalizator, tot este din inox.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Evolution View PostMa bag si eu daca se mai poate. Hai Cristi XP fa te rog si pt noi o exceptie ca sincer habar nu am avut de concursurile asteaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ABY eu unul nu am secrete fata de nimeni, mie asa imi place sa spun pe fata ca sa moara dusmani....Pacat ca nu te-ai bagat si u cu evacuarea, ca sigur puteai sa castigi acest mic capmionat pe evacuare ptr ca eu ti-am vazuto Live...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by KaTaLyn View PostABY eu unul nu am secrete fata de nimeni, mie asa imi place sa spun pe fata ca sa moara dusmani....Pacat ca nu te-ai bagat si u cu evacuarea, ca sigur puteai sa castigi acest mic capmionat pe evacuare ptr ca eu ti-am vazuto Live...
Comment
Comment