If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut. Cand ajung cu mufele la mufa iso de la cass, unde le leg? Am vazut poza lui MR.Sebi, dar nu prea se intelege. Ce pini sunt aia, ce numar?
Sau altfel, ma pot lega de firele de + si - care sunt puse, decojind cablul?
cel mai simplu, cauti pe net schema electrica a modelului tau de casetofon, si acolo o sa vezi care pini sunt pentru boxele spate, iar in functie de ei iti legi si tu firele, ar trebui sa pui niste pini in mufa de pe instalatia masinii (in caz ca nu ii ai deja), doar asa, singure, nu stiu cat rezista si nu prea e indicat.
nu mai spune nimeni nimic ?
cum aduc firele in spatele bordului ??
Eu iti recomand sa apelezi la Pipan . El sa oferit sa te ajute si sigur stie despre ce este vorba . Plus ca ai ce invata de la el .
Decat sa folosesti acei suporti de plastic de rahat . Mai bine dute la o firma de mobila si roaga un angajat sa iti taie 2 inele din pa sau mdfl in functie de difuzoarele tale . Il servesti cu o mica atentie . Plasticul vibreaza si face ca dracu . Eu am aruncat la gunoi acei suporti in primele 3 zile de cand am cumparat masina . Ai sa vezi ca majoritatea care monteaza difuzoare prefera inele mdf . Bafta .
Va salut. Cand ajung cu mufele la mufa iso de la cass, unde le leg? Am vazut poza lui MR.Sebi, dar nu prea se intelege. Ce pini sunt aia, ce numar?
Sau altfel, ma pot lega de firele de + si - care sunt puse, decojind cablul?
Vezi pe la cei care vind componente de logan aici pe forum sau okazii poate au o mufa iso de logan cu vreo citiva cm de fire. Apoi scoti pinii din mufa si in bagi in mufa fa si gata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment