Au fost facute topicuri cu cel mai tare exterior ,cel mai tare interior........Etc dar cu cel mai puternic motor nu cred ,cu toate ca nu prea se poate proba lucrul acesta decat live ca sa nu se supere nimeni totusi sunt de parerea ca cu niste filmulete ne incantati pe toti, asa ca pentru ce cu multi caluti ii rog daca pot sa ne arate ce pot loganurile lor
Masini Puternice
Collapse
X
-
Ata cat se poate cu un logan poate este cineva care are un logan care sa ne lase masca...........Daca nu sunt inseamna ca kit-urile si interioarele sunt degeaba fara un motor cat de cat sau fara sa umbli deloc la motor parca nu este tunning..................Hai fratilor un disel bi turbo nimic pe aici un drift ceva mai periculos nimic?sigpic
Comment
-
Motorizare: 5.7 L V8/ 437CP cuplu 586 Nw/M
Admisie, evacuare schimbate de Chevrolet Corvette
Cutie:Tremec T56 manuală pe puntea spate 6 viteze
Viteză maximă: 306 km/h
Acceleraţia 1-100 km/h: 4.5/s
Dar nu cred ca se pune ca nu scrie Logan!Last edited by darksid3; 6 June 2008, 00:30.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Pe forum ar fi loganu lui felix, ca tot ziceai de DCI
Ce mai stiu eu ar mai fi un logan 1,6 16v alta axa cu came,serpisorievacuare,filtru,remapare,suspensie,j ante,discuri perforate,racorduri frana racing(orcum nu stock),kitu de la dacia,etc.
sper sa nu fac vro confuzie intre ele
Pentru amatori masina era de vanzare parca...Last edited by GOLAN91; 6 June 2008, 02:51.sigpic
Comment
-
Pun si eu filmulet cu masina mea de la etapa de la Sannicolau Mare. Poate nu este a mea cea mai puternica, dar in principiu zic eu ca este unul din Loganurile performante de pe forum. Performantele motorului si stabilitatea zic eu ca sunt multumitoare pentru banii care au fost investiti.
sigpic
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostPe forum ar fi loganu lui felix, ca tot ziceai de DCI
Ce mai stiu eu ar mai fi un logan 1,6 16v alta axa cu came,serpisorievacuare,filtru,remapare,suspensie,j ante,discuri perforate,racorduri frana racing(orcum nu stock),kitu de la dacia,etc.
sper sa nu fac vro confuzie intre ele
Pentru amatori masina era de vanzare parca...
Logan 65cp DCI - 111cp si un cuplu de 252, si lasat la 105cp si un cuplu de 245
Last edited by Tudor_cj; 6 June 2008, 08:16.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Vad ca topicul incepe sa dea roade..
frumosa masina mareom
haideti cu curaj aveti masini smechere.......Cred ca majoritatea ati facut cate ceva pe la ele......Hai filmatile sa le vedem si noi
multumesc celor care au postat pana acumsigpic
Comment
Comment