Cel mai tare exterior Level 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu va luati la cearta ca nu merita, orcum de fapt concursu asta nu e de fapt care e cel mai misto ci de fapt care are mai multi ptieteni pe forum sa ii puna sa ii voteze masina....Sau fiecare voteaza masina din orasu lui (chiar daca nu e cea mai tare) sau votam cu cutarita ca e moderator(ma pun bine cu el) etc.Mai sunt multe exemple (si asta nu numai la LVL3 si la toate categoriile, cand o sa faceti un concurs calumea(pe merit nu pe prieteni) sa ma chemati si pe mine.....Concluzie...ALEGERI FRAUDATE Sper ca nu am suparat pe nimeni e duar parerea mea....
    sigpic

Comment

Norby in primu rand nu mai vorbi asa violent , in al 2lea rand intre tine si andy e o diferenta de varsta deci putin respect...
      andy nu a vrut sa zica ca masina lui e mai frumoasa ca a ta... Nu din contra.
      el a vrut sa zica ca a votat cu apvu ptr ca el considera ca masina lui apvu e mai mult muncita si a ta e muncita si are o vopsea foarte speciala , dar si apvu a muncit si tot ce are pe masina e facut de manuta lui montat suspensii facut bari pleoape tot tot , kit xenon e montat cu manuta lui si uneori l-au mai ajutat prieteni...
      Deci andy a vorbit ca si prieten a lui apvu si ca om care a vazut cum a muncit apvu si in ce conditii a reusit sa faca asa ceva...

sigpic

Comment

@Golan91 : Dupa parerea mea nu e asa cum zici tu. Nu-i cum zici ca prieteni ,si oras ,etc.
        @Sonykel : am inteles,dar a zis prea urat parerea lui despre mine(masina) .sa se mai abtina din cand in cand.

Acuma ce-i aici.Cearta intre Aradeni si cei din Constanta ?
        Last edited by Norby89; 12 June 2008, 20:39.
        sigpic

Comment

Nu-i ma nici o cearta... Gata sa lamurit toata lumea se sterg ultimele posturi si don`t worry be happy si sa castige cel mai frumos

sigpic

Comment

Norby daca tu te-ai atacat de la postul lui andy_x3m care isi spunea parerea personala si chiar specifica acest lucru. Pana la urma buna sau rea e democratie si e doar o parere, nu ?! Nu inseamna ca e cearta aradeni si constanteni ....Ca si eu m-am "intepat" cu kAndrrei dar nu a fost scandal aradeni si bucuresteni ...Limiteaza-te te rog doar la ce tzine de tine ! Numai bine !

Comment

Norby,Carzone poate la bara de fata,nu Carline )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da asa e . Scuza-ti . E o mare greseala. Cristi rog sa fie corectat. Mersi fain.
                sigpic

Comment

Norby, eu mi-am exprimat parerea, nimic mai mult. Am mai vorbit pe tema asta si ti-am spus ca iti admir masina, e super ok vopsita/lucrata dar mie nu imi place cum da "cameleonul" ales de tine/voi. Deci, inca odata subliniez ca apreciez munca depusa, te felicit pentru masina si... Sper ca cel mai bun sa castige.
                  Pe o alta parte eu nu am pus "o janta" pe masina, nu masina mea e luata in discutie, dar... De unde stii tu ca am eu jante pe masina?! Poate sunt capace cu spinner:P sau poate sunt doar photoshop. Succes, ai sanse mari sa castigi, cel putin asta reiese din rezultate.
                  Numai de bine
                  sigpic

Comment

Scuze daca te-am jignit cu ceva sau de genu,si in legatura cu tuningu, fiecare ce poate .Si e bine ca ai fost sincer,dar totusi e parerea ta si e bine ca ai spus-o. Gusturile nu se discuta.
                    Numai bine man si scuze inca o data.
                    ps.observ ca esti un fotograf bun
                    Last edited by Norby89; 13 June 2008, 00:15.
                    sigpic

Comment

Un sfat din partea mea cei care vor castoga (la fiecare categorie) sa nu se imbete cu apa rece ca aolo ce masini au iei(aolo ce de preteni am sa ma voteze), voturile sau dat si se dau nu pe masina ci pe alte criteri....Cristi nu a stat sa dea mura in gura(bai votati ce va place nu care ofera mai mult sau alceva) pana acuma sa votat dupa orase si dupa care a fost mai simpatic etc. Ia creat cineva un serviciu etc......Eu iam spus lu cristi mai demult ca va iesi un .....Cu mot....Dar asta e nai cu cine.....Bafta la toti sa castigati experienta...
                      sigpic

Comment

@Golan91: din cate poti observa,doi dintre aradeni deja au votat alt logan. Cum ar fi evolution care a votat Miker-u cred , si sorinj care a votat loganul alb de la prostreet.
                        si intr-adevar sunt cativa,aradeni care m-au votat dar sunt multi din alte orase.nush de ce o iei asa...daca ar fi sa o luam asa apv si el are din constanta voturi.
                        asa ca nush ce tot fortezi aicia cu parerile tale ca se voteaza dupa nush ce.
                        iti place masina X ? Votezi . Cu asta basta.
                        Sa castige cel mai frumos logan la exterior.
                        Numai bine si haideti sa nu o mai lungim atata.
                        sigpic

Comment

Stai linistit ca nu de tine era vorba...Eu nu stiu cine pe cine a votat....Dar atata timp cat am fost abordat pe mess "frate voteazami loganu meu" indivindu ne stind cu cine vb (nu stia ca sunt membru si imi zice fati si u cont si voteaza loganu cutare) nu vreau sa dau nume....Nu insistati.....Si nas crede ca ar fi singuru ,(siner si mie mie venit ideia asta sa ii zic lu cutare iam zis da miam dat seama ca nu e corect si am renuntat)......Dupa concurs la urmatoru sper sa se organizeze dupa acea altu mai calumea.....Bafta la voturi.....
                          sigpic

Comment

Si eu am patit la fel golane !! Si atunci sa mai zici ca nu se fura ....

Comment

@grassu si GOLAN91 - e ca in viata de zi cu zi. Oare nu ii votam tot pe cei care promit mai multe, care isi fac campania mai frumoasa?
                              @ norby - ms de aprecieri, dar deja am luat-o pe aratura.
                              Faceti si voi o descriere mai ampla a masinii, va rog. Macar puneti link-uri cu w.I.P. Pentru fiecare masina participanta.
                              Numai de bine
                              sigpic

Comment

Adica link-uri cu w.I.P ? Nu inteleg
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google